actueel background image

Exclusieve Klassieker-actie bij TOTO: 10 euro gratis wedden per doelpunt

19 jan 2023 | 19:53 0

Zondag barst het voetbalfeest tussen Feyenoord en Ajax los in De Kuip. Een wedstrijd die garant staat voor spektakel. Kan Feyenoord een gevoelige tik uitdelen in de titelstrijd of komt Ajax terug? Het wordt hoe dan ook een spannende pot. Voor deze wedstrijd hebben VoetbalUitslagen en TOTO een speciale actie.

10 euro per doelpunt

Ieder doelpunt in De Kuip is zondag tien euro waard. Hoe werkt dat? Wanneer je 10 euro inzet op de Klassieker krijg je bij ieder doelpunt dat wordt gescoord een gratis weddenschap van 10 euro. Dit geldt tot een maximum van 50 euro. Wordt er dus vijf keer gescoord? Dan kun jij voor 50 euro gratis wedden.

Voorwaarden

Om mee te doen mee de actie geldt een minimale inzet van 10 euro tegen een quotering van minimaal 1.50 per weddenschap. Ingezette gratis weddenschappen van andere acties tellen niet mee bij het behalen van de inleg. De volledige actie en alle voorwaarden vind je bij TOTO.

De Klassieker

Feyenoord en Ajax treffen elkaar zondag om 14:30 uur in Rotterdam. Feyenoord won in 2019 voor het laats van Ajax. Toen werd het in De Kuip 6-2. Ook dit jaar is het vertrouwen groot bij de Feyenoord-aanhang. De ploeg van trainer Arne Slot staat eerste en kan bij winst een serieuze stap richting de titel zetten.

Ajax daarentegen zit in een crisis en is bezig aan de slechtste reeks sinds 2012. Er werd al vijf keer op rij niet gewonnen in de Eredivisie. Of die reeks doorbroken kan worden in Rotterdam is de vraag. Het vertrouwen bij de landskampioen is niet groot en dan moet je ook nog eens op bezoek bij de aartsrivaal die blaakt van het zelfvertrouwen.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.