actueel background image

Dirk Kuyt sterkste speler Eredivisie

30 mrt 2016 | 06:48 0

Strijder, hart voor Feyenoord, loyaal en een echte voetballiefhebber. Zomaar een paar termen die Feyenoorder Dirk Kuyt als een jas passen. De Katwijker won onlangs de KNVB-beker met zijn club, maar dit is niet de enige prijs. Kuyt lost Memphis Depay af als speler met de hoogste marketingwaarde in de Eredivisie.

Dirk Kuyt sterkste in onderzoek

Uit het onderzoek van Repucom, dat jaarlijks gedaan wordt aan het eind van elk seizoen, kwam in het seizoen 2015/16 Kuyt naar voren als de speler met de hoogste marketingwaarde. Bij het onderzoek wordt gekeken naar acht kenmerken waaronder bekendheid, sympathie en trendsettend.

Hoge score sympathie Dirk Kuyt

In zijn periode bij Oranje stond Dirk Kuyt erom bekend één van de meest, zo niet de meest, sympathieke spelers in de groep te zijn. De aanvaller kwam vorige zomer over van het Turkse Fenerbahce naar Feyenoord en is tevens de meest bekende speler van de het afgelopen Eredivisie seizoen. Volgens het onderzoeksbureau is Kuyt geliefde vanwege zijn oer-Hollandse uitstraling en werkersmentaliteit.

Met een bekendheid van 88,2% deed Dirk Kuyt het naar behoren en eindigde hij op de eerste plaats. Ron Vlaar moet genoegen nemen met een tweede plaats (79,6%), Ajax-doelman Jasper Cillessen sluit de top drie af met een bekendheid van 72%. Kenneth Vermeer (67%) en Davy Klaassen (65,4%) maken de top vijf compleet.

BetCity

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.