actueel background image

De lekkerste wedtips uit de Keuken Kampioen Divisie

16 dec 2022 | 09:38 0

Het WK is nog niet afgelopen, maar de Keuken Kampioen Divisie is alweer in volle gang. Vrijdag kunnen we weer genieten van een volle speelronde in de Eerste Divisie. Dat is altijd genieten. Wij hebben een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

ADO pakt eindelijk de punten

Dirk Kuyt eruit en Dick Advocaat erin. Er is in de WK-pauze veel gebeurd in Den Haag. De eerste wedstrijd onder Advocaat verliep niet vlekkeloos. Uit bij Almere City werd er met 4-1 verloren. De eerste helft was wel hoopgevend. Thuis tegen Top Oss moet en zal er gewonnen worden. ADO scoort altijd, maar krijgt er ook altijd eentje tegen.

Onze tip: ADO Den Haag wint en beide teams scoren (quotering 3.15)

FC Eindhoven wint

FC Eindhoven doet het ook dit jaar weer boven verwachting goed. De Blauw-Witten staan knap vierde en verloren dit seizoen pas drie keer. In eigen huis moeten ploegen van goede huizen komen om Eindhoven te verslaan. Ook buitenshuis komen ze goed voor de dag. Afgelopen weekend werd De Graafschap op de Vijverberg verslagen. De tegenstander vrijdag is VVV-Venlo. Lastig, maar te doen voor de ploeg van Rob Penders.

Onze tip: FC Eindhoven wint (quotering 2)

Willem II en De Graafschap scoren

Twee ploegen die stiekem in de Eredivisie horen, maar er voorlopig nog niet spelen. Willem II en De Graafschap hebben het allebei zwaar in de Keuken Kampioen Divisie. Wie de drie punten pakt, dat durven we niet te zeggen. Wel is het een feit dat beide ploegen bijna altijd scoren.

Onze tip: beide teams scoren (quotering: 1.70)

Heracles zet weer stap

Het zekerheidje van deze week is Heracles Almelo. Zij nemen het thuis op tegen laagvlieger FC Dordrecht. De Heraclieden zijn hard op weg op binnen een jaar alweer terug te keren in de Eredivisie. De horde Dordrecht moet dan ook geen enkel probleem zijn op weg naar het hogere doel.

Onze tip: Heracles wint (quotering 1.22)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.