actueel background image

De beste Odds Boosters van deze week (week 12, 2023)

23 mrt 2023 | 11:48 0

De nationale competities liggen deze week even stil, maar er wordt gewoon gevoetbald. De EK kwalificatie barst namelijk los. En ook bij interlandvoetbal horen Odds Boosters. Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet.

Voetbalwedden blog groot

x100 de inzet bij winst Oranje

Het Nederlands elftal begint aanstaande vrijdag aan de EK kwalificatie. Het team van Ronald Koeman gaat op bezoek bij Frankrijk. Een lastige wedstrijd, maar Oranje heeft vaker laten zien te kunnen stunten. Bij BetCity krijgen nieuwe spelers de kans om 1 euro om te toveren in 100 euro. Zij geven namelijk een Odds Boost van x100 bij een overwinning van het Nederlands elftal.

De maximale inzet is een euro en deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Om de boost de claimen moeten spelers een account aanmaken en een storting doen van twintig euro.

EK kwalificatie-Boosts bij Circus

Bookmaker Circus heeft deze week weer een uitgebreid assortiment aan Odds Boosters. Nieuwe spelers kunnen kiezen uit vier verschillende boosts van liefst 50x de inzet. Het gaat om de volgende boosters:

– Frankrijk – Nederland: Nederland scoort x50
– Spanje – Noorwegen: Spanje wint x50
– Engeland – Oekraïne: Engeland wint x50
– Nederland – Gibraltar: Nederland wint met minimaal 5 goals verschil x50

Ook bij deze Odds Boosts is de maximale inzet een euro en zijn deze speciale promoties alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Odds Booster App

Nooit meer een promotie missen? Download dan de Odds Booster App. In deze app staan de meest actuele Odds Boost bij verschillende bookmakers. Ook beschikt de app over een odds vergelijker. Hiermee zie spelers waar zij de beste quoteringen krijgen per wedstrijd. De app is gratis te downloaden en te gebruiken zonder account aan te maken.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.