actueel background image

Cristiano Ronaldo bezit merkwaardig EK-statistiek!

30 mrt 2016 | 08:28 0

Cristiano Ronaldo is op het EK in Frankrijk nog niet bepaald op dreef. De sterspeler van Portugal is volgens de boeken dé beste speler op het toernooi, maar maakt dit nog niet waar. Zo miste Ronaldo in de laatste wedstrijd een penalty en krijgt hij kans na kans, en dat laatste levert hem een merkwaardig EK-statistiek op..

Cristiano Ronaldo mist opvallend veel kansen

Waar het bij Real Madrid vaker wel dan niet lukt, mist Cristiano Ronaldo dit EK veel kansen. Tot dusver heeft één van de beste spelers ter wereld nog niet gescoord, terwijl hij al maar liefst 20 keer de kans hiervoor heeft gekregen. Dit lijkt misschien weinig, maar het toernooi is pas net begonnen en er zijn zelfs landen(!) die minder kansen hebben gekregen. Zo kreeg Italië dit EK ‘pas’ 19 doelpogingen, Wales 18 en Oostenrijk en Turkije 17.

Tijd dringt voor Cristiano Ronaldo en Portugal

Mocht Portugal niet deze week een vliegticket naar huis willen boeken, dan moet er de laatste wedstrijd gewonnen worden. Aangezien Portugal grotendeels afhankelijk is van Cristiano Ronaldo, is alle hoop op hem gevestigd.

Waar Cristiano Ronaldo bij Real Madrid 51 keer scoorde in 48 wedstrijden, staat de teller dus nu nog steeds op 0. Maar liefst NEGEN landen hebben minder doelpogingen gehad dan Ronaldo tijdens dit EK. Het geluk voor Portugal is dat de landen in Groep F dicht bij elkaar staan. Winst in de laatste groepswedstrijd zou een belangrijke stap richting de volgende ronde zijn. Zit dat erin? En gaat Cristiano Ronaldo dan eindelijk scoren?

BetCity

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.