actueel background image

AZ supporters met problemen op het vliegveld

11 dec 2019 | 11:42 0

AZ speelt donderdagavond de laatste groepswedstrijd van de Europa League in Manchester. Veel AZ supporters hebben hier een kaartje voor, maar daar komen blijkt een lastige zaak. Op Facebook klagen de AZ fans erop los in de fangroep ‘Je bent AZ’er als…’ De een pakt nu de auto, de ander de boot en anderen vliegen vanuit Duitsland. Zie hieronder een aantal reacties uit de Facebookgroep.

 

* Wegens privacyredenen zijn er geen namen van supporters of vliegmaatschappijen zichtbaar.

AZ supporters staan dus aan de balie van de vliegmaatschappijen om te kijken wat er nog te regelen valt.

az reiziger balie vliegveld

Gestrande reizigers geven het volgende aan:

”We zouden om 10.25 uur vliegen, later werd het 15.55 uur. Beide vluchten gecanceld. Nu vliegen we om 15:40 uur op London Luton. Vandaar zien we wel verder. We hebben nog ruim een dag voordat de wedstrijd begint.”

”Het is maar goed dat we vandaag al vliegen. Stel dat dit morgen had gebeurd dan hadden we waarschijnlijk de wedstrijd gemist”

betcity logo

BetCity

8.3

€20 welkomstbonus – Bookmaker met  NL licentie

vergunning-kansspelautoriteitspeelbewust-18-plus

Om in aanmerking te komen voor de Free Bet Welkomstbonus moet de storting minimaal 20 (twintig) EUR bedragen. Er moeten geen weddenschappen geplaatst worden voordat de bonus met succes is toegevoegd. Je kunt geen andere bonus tegelijkertijd claimen. Elke toegekende en ongebruikte bonus vervalt 30 dagen nadat het verstrekt is.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.