Wedden op SC Heerenveen

SC Heerenveen heeft een wisselvallige historie. Topprestaties in de Eredivisie worden afgewisseld met grauwe seizoenen op het tweede niveau, historisch gezien. Het is daarom ook moeilijk om het seizoen op dit moment als geslaagd of gefaald te bestempelen. Wedden op Heerenveen wordt er in ieder geval niet makkelijker op. De Friese club hoopt uiteindelijk op één ding elk seizoen: een achtste plaats. Niet onverdienstelijk, normaliter levert dit plekje aan het einde van de rit deelname aan de play-offs voor Europees voetbal op. Heerenveen zou ervoor tekenen.

Wedden op Heerenveen in de Eredivisie

Heerenveen bevindt zich vaak een beetje in de middenmoot van de Eredivisie. De club eindigt vaak tussen plek 7 en plek 12. Hoger kwam de club in de laatste 10 seizoenen niet. Toch zijn er genoeg opties als het gaat om wedden op SC Heerenveen. Wedden op doelpunten, wedden op de topscorer: slechts enkele mogelijkheden. De Eredivisie verrast ieder seizoen weer, wie weet doet SC Heerenveen dat ook en kun jij profiteren van mooie oddss.

wedden op sc heerenveen in de eredivisie logo

Opties wedden op Heerenveen

Besloten om te gaan wedden op SC Heerenveen? Dat brengt automatisch veel opties met zich mee. We lichten er een paar toe.

Wedden op het kampioenschap van Heerenveen

Heerenveen is zo’n ploeg waarvan het altijd moeilijk inschatten is waar ze nou precies staan aan het einde van het seizoen. Met een neusje voor een goede scouting komt de ploeg regelmatig met buitenkansjes, spelers die niemand kent maar die wel erg goed zijn. Alleen kent niemand ze bij aanvang, waardoor wedden op Heerenveen niet altijd even makkelijk is. Soms hebben ze ineens meerdere van dit soort spelers. Dan zijn de rapen gaar, want wedden op Heerenveen is dan ineens een goede zet. Op een kampioenschap hoef je in ieder geval niet in te zetten. De club werd namelijk nog nooit landskampioen.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op derby Heerenveen

Heerenveen speelt al sinds jaar en dag in de Eredivisie. De Friezen hebben in deze periode een aantal rivalen ontwikkelt. Natuurlijk is dat FC Groningen, een club die ook vrijwel altijd in de Eredivisie actief is. In de derby van het Noorden maken deze clubs ieder jaar uit wie de beste voetbalclub is in het Noordelijk halfrond van Nederland. Maar wat misschien nog wel meer leeft, is de broedertwist met SC Cambuur. Cambuur is de grootste stad in Friesland, toch komt de grootste voetbalclub er niet vandaan. Dat is namelijk Heerenveen, dat door de jaren heen meer succes boekt dan het kleine broertje. Wanneer Cambuur actief is op het hoogste niveau, leveren deze wedstrijden vrijwel altijd vuurwerk op. Wedden op Heerenveen is dan allerminst een zekerheid.

Wedden op Heerenveen in Europa

Normaliter speelt Heerenveen play-offs voor Europees voetbal, als het op deze positie staat aan het einde van de competitie. Maar dan is het ook nog zaak om die play-offs te winnen. En vervolgens ook de voorrondes door te komen. Het is alweer even geleden dat dat het geval was, in 2009 kwamen de Friezen voor het laatst uit in de Europa League (destijds UEFA Cup). Destijds deden de Friezen het niet slecht, wedden op Heerenveen kan zomaar iets voortbrengen.

wedden op sc heereenveen in europa logo

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga