Wedden op Olympique Marseille

Olympique Marseille is een absolute volksclub, die sinds zijn terugkeer in Ligue 1 eind jaren 80 als constante (sub)topper geldt – enkele mindere seizoenen daargelaten. Wedden op Olympique Marseille is erg populair en het meest recente kampioenschap werd binnengehaald in 2010, Europese trofeeën staan nog niet in de prijzenkast. Toch, of misschien juist daarom, is het wedden op Olympique Marseille een interessante club, een echte dark horse, zoals dat in voetbaltermen heet.

Wedden op Olympique Marseille in de Ligue 1

Olympique kent een bijzondere geschiedenis. Niet zozeer door de Franse variant van de Schaal die in 1993 na een omkoopschandaal werd afgenomen, maar ook door het gegeven dat het de inwoners van Marseille zijn geweest die de bouw van het stadion mogelijk maakten. In de Ligue 1 is er ‘onder’ het schijnbaar oppermachtige en schatrijke PSG veel concurrentie voor Les Olympiens, waar gestreden wordt om Europese tickets. Daarom, en door de mooie wedstrijden die door fanatieke fans echt een belevenis worden, is het een boeiende club om te wedden op Olympique Marseille.

Wedden op Olympique Marseille in de Ligue 1

Opties wedden op Olympique Marseille

Wedden op Olympique Marseille gaat heel handig via deze website, die verwijst naar erkende wedkantoren. Bekende namen zijn Jack’s Casino, Betcity en Bet365. Het gestorte beginsaldo stijgt wanneer op de juiste uitslagen wordt ingezet. Daarbij moeten wedders rekening houden met de odds, de winstkansen die bepaald worden door eerdere resultaten, expected goals en ook zaken zoals geblesseerden, schorsingen, vorm en transfers. Bepaalde spelers hebben invloed op het resultaat.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Olympique Marseille

Olympique Marseille schurkt al jaren tegen de top aan in Frankrijk, voor zover de club dat niet is. Vanuit Parijs wordt met argusogen gekeken naar de zuidelijke volksclub, die het met minder aansprekende namen dan PSG moet doen, maar wel zo nu en dan verrast. Velen wedden op het kampioenschap van Olympique Marseille en zetten hun geld dan ook in omdat – dat houden de Ultra’s aan de Côte d’Azur elkaar elk seizoen weer voor – een kampioenschap simpelweg niet te koop is. Soms is een mix van eigen jeugd en enkele slimme aankopen de sleutel.

Wedden op de Olympique Marseille in Le Classique tegen PSG

De Franse versie van De Klassieker is de clash tussen de hoofdstedelijke grootmacht en de havenclub uit het zuiden. Overal ter wereld heeft Olympique Marseille fans, van wie sommigen in het holst van de nacht of ’s morgens bij de koffie naar Le Classique moeten kijken vanwege het tijdverschil. Daarbij zetten ze niet zelden een bedrag op hun eigen club in, omdat bij deze wedstrijd niemand kan voorspellen wat er gebeurt, zeker in het Stade Vélodrome, dat uit 1937 stamt en een echte ouderwetse voetbaltempel is. Wedden op Olympique Marseille in Le Classique tegen PSG en voetbalwedden in het algemeen kan dus alle kanten op gaan.

Wedden op Olympique Marseille in Europa

Er is geen club in Europa die het blauwe logo van Les Phocéens graag uit de koker ziet rollen voor welk toernooi dan ook. Door de supporters is de club een attractie in Europa, maar het spel dat op de mat gelegd wordt nodigt eveneens uit tot het wagen van een gokje, omdat Olympique als dark horse geldt. Er staat nog geen Europees zilverwerk in de prijzenkast, maar dat zal volgens velen niet lang meer duren. Droit au brut is het motto dat onder het logo staat, wat zoiets betekent als: recht door zee. De supportersgroepen, CU’84 en Dodgers, laten maar al te graag zien hoe dat in zijn werk gaat! Wedden op Olympique Marseille in Europa is erg boeiend.

Wedden op Olympique Marseille in Europa

Conclusie wedden op Olympique Marseille

Met twee harde supporterskernen die aan weerszijden van het veld hun club naar voren schreeuwen en constante aspiraties richting landstitel en Europese prijzen kent Olympique de Marseille, zoals de club officieel heet, een mooie geschiedenis. Deze begon al in 1899. Wie wil wedden op Olympique Marseille, duikt daar vanzelf in. De wedstrijdspanning, extra hoog omdat er geld ingezet wordt, maken de magie van Marseille compleet, ook voor wie ver weg van Zuid-Frankrijk woont. Dat bewijzen de wereldwijde fanclubs en de 360.000 verkochte shirts per jaar. Vroeg of laat verrassen ze zowel in de Ligue 1 als op het hoogste Europese podium.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga