Wedden op Borussia Mönchengladbach

Wedden op Borussia Mönchengladbach staat garant voor spektakel. De Duitse club is geen extreme hoogvlieger in de Duitse Bundesliga, maar zeker wel een club die er toe doet. Met regelmaat dingt Gladbach mee naar de bovenste plekken. Europees voetbal is daarom niet vreemd voor de West-Duitse club. Bovendien ligt de club lekker dicht bij de grens, dus wie een ooit in de stemming is om een potje te bezoeken, kan er principe zo langs. Wedden op Borussia Mönchengladbach is dan natuurlijk ook een optie, want in het eigen Borrussia-Park maakt Gladback kans tegen welke tegenstander dan ook.

Wedden op Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga

Borussia Mönchengladbach is in de afgelopen seizoen niet het allerbest presterende team in de Bundesliga. Daarvoor mag toch wel naar de suprematie van Bayern München of anders wel de grootmacht uit Dortmund gekeken worden. Die verdelen normaliter de prijzen in het Duitse voetbal. Toch is voetbalwedden op Gladbach helemaal niet zo’n gek idee. De West-Duitsers hebben namelijk prima hoogtijdagen gekend in de competitie. Tijden waarin zelfs de grootmachten uit München en Dortmund Gladbach vreesden. Wedden op Gladbach was destijds bijna een zekerheid.

wedden op borussia monchengladbach in de bundesliga logo

Opties wedden op Borussia Mönchengladbach

Er zijn verschillende takken waarop gewed kan worden gaarne Gladbach in de competitie. Het is zoals gezegd geen gegeven dat de ploeg Europees voetbal haalt, maar daar mag eigenlijk wel vanuit gegaan worden. Het heeft immers de statuur van een topclub. En met de wekelijkse steun van het gevulde Borussia-Park, moet dat wel goedkomen. Wedden op Borussia Mönchengladbach wordt er in ieder geval wel wat interessanter op als je bedenkt dat er bij thuiswedstrijden vrijwel standaard 60.000 man zit om het team aan te moedigen.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Borussia Mönchengladbach

Het is alweer even geleden dat het zo ver was. Sowieso is was het moeilijk tussenkomen bij de suprematie van Bayern München in het tweede decennium van deze eeuw. Een eeuw waarin Borussia Mönchengladbach nog niet bijster veel succes heeft geboekt. Dat geldt zeker wel voor de vorige eeuw. In de jaren 70 met name, waren de West-Duitsers een elftal om rekening mee te houden. Wedden op Gladbach dat kampioen werd was in veel seizoenen destijds een zekerheid.

Wedden op Borussia Mönchengladbach in Europa

Borussia Mönchengladbach heeft zich al een tijdje niet gemeld in de internationale top van Europa. Toch is dat niet altijd het geval geweest. Er waren namelijk periodes van Gladbach ook in Europa een prominente stem vertolkte. De Duitsers wonnen bijvoorbeeld twee keer de UEFA Cup, in 1975 en in 1979. Jaren die volgden na de voorspoed in eigen land. Wedden op Gladbach in Europa, zowel in het binnen- als buitenland was destijds een goede optie. De club reeg eerst in het binnenland en later in het buitenland de prijzen aaneen.

wedden op borussia monchengladbach in europa logo

Conclusie wedden op Borussia Mönchengladbach

Wedden op Borussia Mönchengladbach brengt genoeg met zich mee. De club speelt in een attractief en groot stadion en heeft altijd wel een aantal toppers rondlopen. Daarnaast speelt het wel degelijk een rol van betekenis, plus heeft het een schitterende geschiedenis. Gladbach seems to have it all.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga