Wedden op Antwerp

Wedden op Antwerp is populair. Het Belgisch voetbal staat mede door de prestaties van de Rode Duivels in deze eeuw weer in de spotlights. Dat is goed nieuws voor Europa, maar ook voor subtopper Antwerp, de Vlaamse variant van de Spaanse Koninklijke die zich officieel Royal Antwerp Football Club noemt. The Great Old is een van de bijnamen. De club werd opgericht in 1880 en mag zich dus zo zoetjes aan gaan opmaken voor een anderhalve-eeuwfeest. De andere bijnaam is The Reds, maar die doet vooral denken aan Liverpool. Wat maakt wedden op Antwerp zo interessant?

Wedden op Antwerp in de Eerste Klasse

In de volksmond heet het hoogste Belgische niveau de Eerste Klasse. Antwerp speelt hierin de rol van verrassende outsider en doet niet zelden een aanval op de traditionele topclubs. Wedden op voetbalwedstrijden van Antwerp is, net als bijvoorbeeld in Nederland op AZ en FC Twente, boeiende materie: de club is te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken. ‘Tegen de top aanschurken’, noemt men dat. Met het regelmatig binnenhalen van Europees voetbal is Antwerp een ploeg om rekening mee te houden.

Wedden op Antwerp in de Eerste Klasse

Opties wedden op Antwerp

Dat Antwerp fascineert in zowel Eerste Klasse als in Europa is terug te zien in de winstkansen, oftewel odds, per wedstrijd. Nog interessanter zijn de uiteindelijke uitslagen, die simpelweg net zo makkelijk te voorspellen zijn als het Belgische weer. Op deze website staat van alle competities aangegeven wie de lijst aanvoert, wat voor wedstrijden er op het menu staan en hoe de verhoudingen liggen. Het is leuk om de voorbeschouwingen te lezen en te wedden op Antwerp, een gokje te wagen op dark horses waarvoor winst niet voor de hand ligt. Nog leuker is het als dat gokje bewaarheid wordt.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Antwerp

Wedden op kampioenschap Antwerp. Voor het laatste van de in totaal vier landskampioenschappen moeten we terug in de tijd, naar 1957 om precies te zijn. Maar er zijn legio voorbeelden van teams die na een decennialange strijd eindelijk weer zilverwerk omhoog mogen houden. Bovendien verdient een stad als Antwerpen zo nu en dan een volksfeest. Vroeg of laat is het weer zover, zeggen de fans, ook omdat de concurrentie (Anderlecht, Club Brugge) verre van vlekkeloos presteert. Onlangs werd Marc Overmars sportief directeur (technisch directeur heet dat bij ons) en we hebben gezien wat zijn aankoopbeleid met een club kan doen.

Wedden op Antwerp in de Grote Derby met Beerschot

Wie mag zich tot zogenaamde Ploeg van ’t Stad kronen? Hoewel aartsrivaal en stadgenoot Beerschot bepaald geen hoogvlieger is – de club degradeerde in 2022 – zijn het smeuïge wedstrijden, in de competitie, en anders wel in het Belgische bekertoernooi. Het Bosuilstadion verandert op dat soort middagen of avonden in een soort Etna die elk moment kan uitbarsten. Wedden op Antwerp of zo’n derby is hetzelfde als Bambi het gladde ijs op sturen (het kan alle kanten op) en juist daarom een poging waard.

Wedden op Antwerp in Europa

Vele seizoenen Europa League/UEFA Cup heeft Antwerp erop zitten. Zonder noemenswaardige prestaties weliswaar, maar wel hoopgevend. Dat de club zich op internationaal niveau mag profileren, is goed voor het voetbal der Lage Landen en met de komst van de Conference League wordt het speelveld alleen maar breder voor, met alle respect, minder grote clubs. Het is een mooie wisselwerking: de ervaring tegen medestanders die in uitheemse competities actief zijn, neemt de ploeg mee naar de Eerste Klasse, waar vervolgens gewerkt kan worden aan betere prestaties om daarna op een hoger Europees podium te belanden. Wedden op Antwerp in Europa is dus interessant.

Wedden op Antwerp in Europa

Conclusie wedden op Antwerp

Het Belgische voetbal heeft sterren op het hele continent rondlopen en het is mateloos boeiend om nader in de clubs te duiken: waar komen die mooie spelers toch vandaan? Zo nu en dan wedden op Antwerp of andere Belgische wedstrijden (en die live volgen!) leert nog meer. Daarnaast doet de voetbalcultuur bij onze Zuiderburen allerminst onder voor die van de Eredivisie. Met een mooie klassieke derby, het bijna continu bedreigen van de gedoodverfde titelhouders en een schatrijke historie is Antwerp een voetbalclub zoals ze die niet meer maken. Maar ook met een – wie weet – mooie toekomst.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga