Wedden op Tottenham Hotspur

Wedden op Tottenham Hotspur is populair. Tottenham Hotspur, kortweg Tottenham of The Spurs, is een iconische club uit de gelijknamige wijk in Londen. Gezien hun positie op de ranglijst van de Premier League hebben we het over een subtopper, maar als de club in Nederland actief zou zijn geweest, zou Tottenham jaar in jaar uit meespelen in het landskampioenschap. Wedden op Tottenham Hotspur en andere wedstrijden op het Engelse hoogste niveau is opwindend vanwege de onvoorspelbaarheid van bijna alle wedstrijden, en het is interessant om te zien hoe hoog het tempo ligt.

Wedden op Tottenham Hotspur in de Premier League

In 2022 bestaat de Premier League 30 jaar en deze werd nog geen een keer gewonnen door Tottenham. De ploeg werkt in het in 2019 voltooide Tottenham Hotspur Stadium haar wedstrijden af, waar de naam White Hart Lane (het oude onderkomen) echter nog steeds tot de verbeelding spreekt. Beide zijn moeilijk in te nemen vestingen voor elke mogelijke tegenstander. Wedden op Tottenham Hotspur blijft boeiend, omdat er maar weinig ploegen zijn die ze graag tegenkomen. Hun status als gevaarlijke subtopper en bovendien bedreiger van de topclubs hebben ze al vaak bewezen.

Wedden op Tottenham Hotspur in de Premier League

Opties wedden op Tottenham Hotspur

Het bekijken van confrontaties in deze competitie maakt wedden op Tottenham Hotspur verleidelijk. Het verhoogt de adrenalinestoot die een kijker toch al heeft bij deze wedstrijden, omdat ze bijna allemaal anders verlopen dan de toeschouwers denken. Het wedden op Engelse confrontaties gaat heel makkelijk via deze website, die verwijst naar diverse betrouwbare wedkantoren zoals Betcity, Jack’s Casino en Bet365. Spelers storten een bedrag als beginsaldo en zien hun saldo stijgen wanneer ze de juiste voorspellingen doen. Zich verdiepen in statistieken en cijfers van de clubs in de Premier League helpt daar vanzelfsprekend bij. Ook die informatie is hier te vinden, net als de winstkansen (odds) bij elke wedstrijd.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Tottenham

Wie na een potje Eredivisie naar een wedstrijd in de Premier League kijkt, heeft het idee alsof het beeld versneld wordt afgespeeld. Het baltempo ligt vele malen hoger op de bakermat van het internationale voetbal. Vandaar dat fragiele stilisten er zelden echt tot hun recht komen. Clubs hebben meer aan een bonkige spits zoals Harry Kane. Hij is het type speler dat ervoor zorgt dat wedden op een kampioenschap of ander succes van Tottenham altijd kansrijk is. Fans herinneren zich ongetwijfeld de onmogelijk geachte finaleplek in de Champions League, enkele jaren terug.

Wedden op Tottenham in de North London Derby

Er zijn meer clubs in Londen, en in het noorden van de stad zorgen Tottenham Hotspur en Arsenal meerdere keren per jaar voor het nodige vuurwerk. Omdat ook de rivaal als ambitie heeft om de overwinningen van Liverpool en Manchester City te doorbreken, is het een directe concurrent van The Spurs en is deze North London Derby dus een opwindend schouwspel. Zeker voor degenen die een bedrag inzetten op de uitslag. Ook supporters van andere clubs wedden op Tottenham Hotspur omdat een welgemikt gokje behoorlijke bedragen kan opleveren.

Wedden op Tottenham Hotspur in Europa

Het swingende Ajax zou ze al verslagen hebben in 2019, de rest is voetbalgeschiedenis. Doorzetten en werkelijk tot de laatste seconde blijven vechten, het kan een club zomaar in de finale van de Champions League brengen. Wie wil wedden op Tottenham Hotspur in Europa maakt een goede kans, omdat die mentaliteit er behoorlijk ingebakken zit bij de club. Niets is onmogelijk, dat is tevens de slogan in de wereld van het voetbal wedden. Voor hetzelfde geld had Tottenham Liverpool in de finale verslagen om de sensatie compleet te maken.

Wedden op Tottenham Hotspur in Europa

Conclusie wedden op Tottenham

Al met al is Tottenham voor vriend en vijand een mooie club om te volgen en om zo nu en dan te wedden op Tottenham Hotspur; in de Engelse competitie vanwege het uitputtende op-en-neer-tempo en op Europees niveau vanwege de botsende stijlen. Het kick and rush van weleer is verdwenen, maar als het moet, grijpen Engelse ploegen er graag naar terug. Het bekijken van de odds, op basis daarvan een gokje wagen of er juist tegenin gaan, het verdubbelt de sensatie. Daarnaast is deze iconische, bijna anderhalf eeuw oude Londense club echt een lust voor alle voetbalzintuigen.

Veelgestelde vragen

In 2022 bestaat de Premier League 30 jaar en deze werd nog geen een keer gewonnen door Tottenham. De ploeg werkt in het in 2019 voltooide Tottenham Hotspur Stadium haar wedstrijden af, waar de naam White Hart Lane (het oude onderkomen) echter nog steeds tot de verbeelding spreekt. Beide zijn moeilijk in te nemen vestingen voor elke mogelijke tegenstander. Wedden op Tottenham Hotspur blijft boeiend, omdat er maar weinig ploegen zijn die ze graag tegenkomen. Hun status als gevaarlijke subtopper en bovendien bedreiger van de topclubs hebben ze al vaak bewezen.  

Vrijwel alle soorten weddenschappen of dit nou pre-match of live is, kan een weddenschap voor worden afgesloten bij wedstrijden van Tottenham Hotspur. Uiteraard kan iemand ook gokken dat Tottenham Hotspur kampioen wordt of bijvoorbeeld de Champions League gaat winnen. Dit soort langdurige weddenschappen kennen een hogere quotering, alleen de kans dat het daadwerkelijk uitkomt ligt wat lager. Ook op de wedstrijden die Tottenham Hotspur in Europa afwerkt kan gewed worden. 

Voor het wedden op Tottenham Hotspur zijn aan deze site uitsluitend erkende wedkantoren oftewel bookmakers gelinkt. Allemaal zijn ze bovendien aan een strenge beoordeling onderworpen als het gaat om de zes factoren betrouwbaarheid, veiligheid, quotering, bonusvoorwaarden, betaalmogelijkheden en support. Zo is in een oogopslag te zien welke bookmaker zich het beste leent voor een weddenschap op Tottenham Hotspur of andere teams.  

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga