Wedden op het EK 2020 (2021)

Het EK 2020 is een unieke editie van het Europese voetbaltoernooi voor landen. In deze editie zal het toernooi namelijk worden gespeeld in twaalf verschillende landen. De finale zal worden afgewerkt in de Engelse hoofdstad Londen. Echter wordt dit toernooi in verband met het coronavirus in 2021 gespeeld. Check het speelschema hier.

Alles over Wedden op het EK 2020 (2021)

Door een weddenschap af te sluiten bij één van de bookmakers kan jij het EK 2020 nog spannender maken! Het aantal inzetmogelijkheden is tijdens een groot eindtoernooi gigantisch, je kunt daar nu al gebruik van maken.

Nederlands Elftal op het EK

Het Nederlands Elftal kende in de afgelopen jaren een flinke dip waardoor Oranje op het EK 2016 niet aanwezig was. Het Nederlands Elftal heeft zich via de kwalificatie geplaatst voor het EK. Nederland speelde in de kwalificatiepoule tegen Duitsland, Noord-Ierland, Estland en Wit-Rusland en heeft zich na een moeizaam gelijkspel bij Noord-Ierland dus geplaatst.

Wedden op de Europees Kampioen

Bij de online bookmakers kan er één jaar van te voren al worden ingezet op de uiteindelijke winnaar van het EK 2020. Frankrijk was volgens de bookmaker vanaf het eerste moment al de grote favoriet, gevolgd door Engeland, Spanje, België, Duitsland, Nederland en Italië. Deze quoteringen veranderen regelmatig. Wil jij hierop inzetten? Dan is het verstandig om er vroegtijdig op in te zetten, zodat je gebruik kan maken van de allerbeste quoteringen. Dit zijn voornamelijk 1X2 weddenschappen.

Welkomstbonus

Een groot voordeel van online wedden op het EK 2020 is dat jij in aanmerking kan komen voor een welkomstbonus. Verschillende online bookmakers bieden nieuwe leden een welkomstbonus aan, deze kan jij direct ontvangen nadat je een account hebt aangemaakt. Een account aanmaken is gratis en duurt slechts enkele minuten. De welkomstbonus is normaliter een verdubbeling van de eerste storting, bijvoorbeeld een 100% bonus tot maximaal 200 euro. De welkomstbonussen kun je vinden op de voetbalwedden pagina.

60-jarig bestaan van de UEFA

Normaal gesproken worden de eindtoernooien vaak gespeeld in één land en soms in twee landen. Vanwege het 60-jarige bestaan van de UEFA is ervoor gekozen om de opzet aan te passen. Het EK 2020 zal namelijk worden gespeeld in twaalf verschillende landen. In eerste instantie ging het om dertien landen, maar uiteindelijk werd de speellocatie in het Belgische Brussel alsnog geschrapt.

De speelsteden waar wel gespeeld zal worden zijn: Boekarest (Roemenië), Rome (Italië), Boedapest (Hongarije), Londen (Engeland), Bakoe (Azerbeidzjan), Kopenhagen (Denemarken), München (Duitsland), Dublin (Ierland), Sint-Petersburg (Rusland), Bilbao (Spanje), Glasgow (Schotland) en Amsterdam (Nederland). De wedstrijden in Nederland worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Mocht Nederland zich kwalificeren voor het EK 2020, dan zal Oranje minimaal twee groepswedstrijden in eigen land spelen.