Club

VVSB

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Noordwijkerhout

Programma VVSB

Check hier alle wedstrijden van VVSB die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van VVSB in de Derde Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag VVSB

Iedere wedstrijduitslag van VVSB zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

VVSB selectie

Over de club

De voetbalclub VVSB komt uit Noordwijkerhout en speelt zijn wedstrijden in een paars/geel tenue. In oktober 1931 werd VVSB opgericht door enkele medewerkers van de psychiatrische inrichting Sint Bravo. Opvallend genoeg werden de eerste wedstrijden van de club dan ook gespeeld op een veld van de inrichting. Tegenwoordig speelt VVSB zijn wedstrijden op het Sportcomplex De Boekhorst.

Zondagelftal van VVSB

In het voetbalseizoen 2020/2021 komt het eerste elftal van VVSB uit in de Derde Divisie op de zaterdag. In 2017 werd namelijk de zondagtak van de voetbalclub uit de gemeente Noordwijk opgeheven. Hierdoor staat het zondagselftal nu bekend als het tweede elftal van VVSB. In het verleden was de zondagploeg redelijk succesvol. In 2009/2010 promoveerde de ploeg naar de Topklasse. Het zondagelftal werd vijfde in de Hoofdklasse en wist in de play-offs af te rekenen met SV Venray.

Fenomenaal bekerseizoen

Het seizoen 2015/2016 bleek een sprookje voor VVSB. De voetbalclub mocht deelnemen aan het KNVB bekertoernooi en wist daarin voor een enorme stunt te zorgen. VVSB bereikte de halve finale door in de kwartfinale af te rekenen met FC Den Bosch. De amateurclub stond na 82 minuten nog met 2-0 achter, maar wist binnen vijf minuten driemaal tot scoren te komen. In de halve finale ging VVSB kansloos met 3-0 onderuit bij FC Utrecht. VVSB is hierdoor de tweede amateurclub ooit dat de halve finale van het nationale bekertoernooi wist te bereiken.

Trainer Eric Meijers

Eric Meijers was in seizoen 2018/2019 hoofdtrainer bij voetbalclub VVSB. Meijers wist als voetballer voornamelijk hoge ogen te gooien in de Hoofdklasse. Zijn grootste successen boekte hij als trainer. Meijers stond maar liefst tien seizoenen onder contract bij Achilles ’29, waarna hij de overstap maakte naar Helmond Sport. Daarnaast stond de voetbalcoach ook aan het roer bij JVC Cuijk en mocht Meijers bij zijn terugkeer bij Achilles ’29 zijn ploeg coachen in de toenmalige Jupiler League. Meijers maakte in 2019 de overstap van VVSB naar SV Spakenburg en is daar op dit moment coach.