Club

TOP Oss

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Locatie:
Oss

Top Oss speelt zijn wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. De volledige naam van de club is ‘Tot Ons Plezier Oss’. Liefhebbers krijgen bij Voetbaluitslagen.com de kans om de voetbalclub op de voet te volgen. Check de uitslagen, het programma en de statistieken.

Programma TOP Oss

Check hier alle duels van TOP Oss die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van TOP Oss in de Keuken Kampioen Divisie. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities waarin TOP Oss actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, punten en doelsaldo.

Uitslag TOP Oss

Alle uitslagen van TOP Oss vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

TOP Oss selectie

Socials
@toposs
Posts
Volgers
Volgend

Alles over TOP Oss

De Brabantse voetbalclub TOP Oss speelt ook dit seizoen weer in de Keuken Kampioen Divisie. TOPOss heette tussen 2009 en 2018 nog FC Oss, maar gebruikt sinds het seizoen 2018/2019 zijn oude en vertrouwde naam. De afkorting TOP staat voor Tot Ons Plezier. Alle thuiswedstrijden van de voetbalclub worden gespeeld in het Frans Heesenstadion.

Degradatie naar de Topklasse

FC Oss eindigde in het seizoen 2009/2010 op de laatste plaats in de Eerste Divisie. Hierdoor leek de club direct te degraderen naar de Topklasse. Door het faillissement van SC Veendam leek het dat deze grote teleurstelling zou worden afgewend. Echter kwam in juni dat jaar naar buiten dat het faillissement van SC Veendam was vernietigt, waardoor FC Oss alsnog zou uitkomen op een lager niveau.

Kampioenschap in de Topklasse zondag

FC Oss wist zijn rug te rechten en pakte het volgende seizoen meteen de titel in de Topklasse zondag. Hierdoor mocht de club de finale spelen tegen IJsselmeervogels, waar de algehele amateurtitel en een plaatsje in de Eerste Divisie op het spel stond. FC Oss verloor, maar de kampioen wilde geen gebruik maken van het recht om te promoveren. Hierdoor keerde de club weer terug in de tweede competitie van Nederland.

Stadion van TOP Oss

TOP Oss werkt zijn thuisduel af in het Frans Heesenstadion, dat plaats biedt aan 4700 toeschouwers. Het stadion wordt in de volksmond ook wel ‘Het Osse Kuipje’ genoemd. De bouw van het voetbalstadion duurde drie jaar en heeft rond de dertien miljoen gulden gekost. Het Frans Heesenstadion is vernoemt naar de naar de eigenaar van de oude hoofdsponsor Heesen Yachts.