Club

Sassuolo Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Italië
Competitie:
Locatie:
Reggio Emilia

Programma Sassuolo Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Sassuolo Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Sassuolo Vrouwen. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Sassuolo Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Sassuolo Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Sassuolo Vrouwen vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Sassuolo Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Sassuolo Femminile

De damesvoetbalclub Sassuolo Femminile komt uit de gelijknamige Italiaanse stad in de Reggio Emilia. De damesclub veranderde meermaals van naam. In het verleden kwam de club uit onder de naam ‘A.S.D. Reggiana Calcio Femminile’. De club werd in 2016 heropgericht. Sassuolo Femminile speelt momenteel in de Serie A, het hoogste vrouwenvoetbalniveau van Italië.

Algemene informatie

De volledige naam van de voetbalclub Sassuolo Femminile is ‘Unione Sportiva Sassuolo Calcio Femminile’. De club werd officieel opgericht in 1976 en heropgericht in 2016. Alle thuiswedstrijden van Sassuolo Femminile worden gespeeld in het Mapei Stadium. De huidige voorzitter van de club is de Italiaanse Elisabetta Vignotto. In het seizoen 2017/2018 eindigde de vrouwenploeg op de 9e plaats in de Serie A.

Sterkhoudster Heleen Jaques

Een van de bekendste (oud) speelsters van Sassuolo Femminile is Heleen Jaques. De Belgische verdedigster stond in seizoen 2019/2020 onder contract bij de Italiaanse club. Daarnaast was Jaques een vaste waarde in de nationale voetbalselectie van België. Jaques speelde al meer dan 90 interlands voor haar land. In clubverband kwam Jaques onder andere uit voor Zuid West-Vlaanderen, Sint-Truidense, Club Brugge, Anderlecht en Fiorentina.