Club

Ouriense Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Ourém

Programma Ouriense Vrouwen

Bekijk hier de duels van Ouriense Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Ouriense Vrouwen in de Liga BPI. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Ouriense Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Ouriense Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Ouriense Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Ouriense Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Ouriense

De vrouwenvoetbalclub Atlético Ouriense komt uit de Portugese plaats Ourém. Het damesteam speelt al sinds het seizoen 2011/2012 op het hoogste niveau van het land. De club wist in het verleden grote successen te boeken. De damesclub werd in het seizoen 2012/2013 landskampioen en pakte een jaar later opnieuw de landstitel. In het seizoen 2014/2015 mocht Atlético Ouriense als eerste Portugese damesteam ooit deelnemen aan de UEFA Women’s Champions League (knock-outfase).

Algemene informatie

De damesvoetbalclub Atlético Ouriense werd opgericht in 1949 en speelt haar wedstrijden in het Campo da Caridade, dat plaats biedt aan ongeveer 5000 toeschouwers. De huidige trainer van het eerste elftal is de Portugees Carlos Ribeiro. In het huidige seizoen komt Atlético Ouriense uit in de Campeonato Nacional de Futebol, het hoogste niveau van Portugal.

Atlético Ouriense in de Champions League

Atlético Ouriense wist in het seizoen 2013/2014 de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League niet te overleven. Het damesteam ging onderuit in een groep met Zurich (Zwitserland), KI Klaksvik (Faeröer) en Ekonomist (Montenegro). Atlético Ouriense boekte een jaar later meer succes. In de groepsfase werd er met 1-0 gewonnen van het Belgische Standard Luik en met 2-1 van het Israëlische ASA Tel Aviv. Er werd alleen verloren van Cardiff Met (1-2) uit Wales. In de knock-outfase ging Atlético Ouriense onderuit tegen het Deense Fortuna Hjorring, er werd met 0-3 en 0-6 verloren.