Club

Odin '59

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Heemskerk

Programma Odin '59

Check hier alle wedstrijden van Odin’59 die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Odin ’59 in de Derde Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Odin '59

Alle uitslagen van Odin’59 vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Odin '59 selectie

Over HSV ODIN ’59

De voetbalclub HSV ODIN ’59 werd opgericht in december 1959 en komt uit de Noord-Hollandse plaats Heemskerk. Alle thuiswedstrijden van de vereniging worden gespeeld op het Sportpark Assumburg, dit sportcomplex ligt direct naast het bekende Slot Assumburg. Traditiegetrouw worden alle thuisduels gespeeld in een geel en blauwgekleurd tenue. Overigens staat de afkorting ODIN ’59 voor ‘Ons Doel Is Nutting 1959’.

Hoogste voetbalniveau

HSV ODIN ’59 bestond al vijftig jaar toen het zijn debuut maakte op het hoogste niveau voor amateurclubs in Nederland. In het seizoen 2009/2010 werd er voor het eerst een wedstrijd gespeeld in de Hoofdklasse. Een seizoen eerder slaagde Odin ’59 erin om de titel te pakken in de Eerste Klasse, al werd het seizoen pas beslist op de allerlaatste speeldag.

In het seizoen 2010/2011 werd de Topklasse in het leven geroepen door de KNVB. HSV ODIN ’59 viel buiten de boot en promoveerde niet naar deze nieuwe competitie. Daardoor speelde HSV ODIN ’59 van de een op het andere seizoen weer op het een na hoogste niveau voor amateurclubs. Het volgende clubsucces werd geboekt in het seizoen 2015/2016 toen ODIN ’59 de titel greep in de Hoofdklasse A (zaterdag) en direct promoveerde naar de Derde Divisie.

Prijzenkast

In de prijzenkast van HSV ODIN ’59 staan enkele prachtige prijzen. In 1982 werd de titel gewonnen in de Derde Klasse, dat deed de club nog eens dunnetjes over in 1999. In 2001 kroonde HSV ODIN ’59 zich tot kampioen in de Tweede Klasse en in 2009 won de voetbalclub ook de titel in de Eerste Klasse. In 2011 won de ploeg de finale van de Districtsbeker West I en in 2016 werd Odin ’59 kampioen in de Hoofdklasse.

Sportpark Assumburg

Direct naast het bekende Slot staat Sportpark Assumburg. Dit complex beschikt over een viertal velden, waarvan drie kunstgrasvelden. Echter speelt het eerste elftal van de club op het enige echte grasveld. HSV ODIN ’59 beschikt over negen seniorenploegen en meer dan veertig jeugdteams.

Hoofdtrainer Ted Verdonkschot

De huidige hoofdtrainer van HSV Odin ’59 is de Haarlemmer Ted Verdonkschot. De erevaren hoofdcoach werd op 14 oktober 1963 geboren en beschikt over een contract tot de zomer van 2021 bij de club. Verdonkschot was eerder al trainer bij HFC Haarlem (assistent), HFC Edo, Rijnsburgse Boys, VV Young Boys, HHC Hardenberg, KVV Quick Boys, Telstar (assistent), Koninklijke HFC en VV IJsselmeervogels. In 2020 tekende Verdonkschot een contract bij HSV Odin ’59.