Club

HHC

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Hardenberg

Programma HHC

Check hier alle wedstrijden van HHC die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van HHC in de Tweede Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag HHC

Iedere wedstrijduitslag van HHC vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

HHC selectie

Alles over HHC Hardenberg

Voetbalclub HHC Hardenberg komt uit de gelijknamige plaats in Overijssel. De club speelt zijn thuiswedstrijden op sportpark De Boshoek. Momenteel zijn al meer dan 1800 voetballers lid van de vereniging, waarmee het een van de grootse voetbalverenigingen van de provincie is. Al vele jaren speelt het eerste van HHC Hardenberg op het hoogste niveau binnen het Nederlandse amateurvoetbal. In het seizoen 2020/2021 zal de club ook weer in actie komen in de Tweede Divisie.

Fusie

HHC Hardenberg bestaat sinds 1954 en is voorgekomen uit een fusie tussen HVC en sv Heemse. Sinds 1970 speelt HHC Hardenberg zijn wedstrijden op De Boshoek in Heemse. Al sinds het eerste jaar van club zijn oranje en zwart de clubkleuren, deze kleuren zijn dan ook terug te vinden in het tenue.

Hoofdklasse

Het duurde vijftig jaar, maar in 2004 maakte HHC Hardenberg zijn debuut in de Hoofdklasse. In het debuutseizoen wist de ploeg knap op de been te blijven en werd handhaving veiliggesteld. In 2007 slaagde HHC Hardenberg er zelfs in om de titel te pakken in de Hoofdklasse C (zaterdag) en een seizoen later werd de titel geprolongeerd. In 2010 wist de club via de competitie promotie naar de Topklasse veilig te stellen. En in 2016 promoveerde HHC Hardenberg naar de Tweede Divisie.

KNVB Beker

In 2008 wist HHC Hardenberg te stunten in het KNVB bekertoernooi. De Overijsselse voetbalclub bereikte de tweede ronde van de beker, waarin het na strafschoppen de profclub Go Ahead Eagles versloeg. Dankzij deze stunt mocht HHC Hardenberg het in de derde ronde opnemen tegen Feyenoord. Het duel werd in het stadion van FC Emmen gespeeld. Halverwege stonden de ploegen op een 1-1 gelijkspel, waarna Feyenoord in de tweede helft het duel wist te beslissen en met 1-5 won.

Ook in seizoen 2015/2016 mocht HHC Hardenberg zich gaan opmaken voor een bekeravontuur. Tegen alle verwachtingen in werd de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. In de achtste finale won HHC Hardenberg nog met 2-0 van NEC Nijmegen. In de kwartfinale ging HHC Hardenberg met 1-0 onderuit op bezoek bij AZ.