Club

Lugo

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Competitie:
Locatie:
Lugo

Programma Lugo

Check hier alle wedstrijden van Lugo die dit seizoen op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Lugo. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Lugo actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Lugo

Elke wedstrijduitslag van Lugo vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Lugo selectie

Socials
@club_deportivo_lugo
Posts
Volgers
Volgend

Alles over CD Lugo

De voetbalclub CD Lugo komt uit de Spaanse regio Galicië en speelt zijn wedstrijden in het Estadio Anxo Carro. Het stadion is behoorlijk klein, aangezien er maar plaats is voor ongeveer 7800 toeschouwers.

Promotie

De Spaanse club CD Lugo speelde al snel na de oprichting op het vierde niveau in Spanje. In de Tercera División was de club al aardig succesvol. In 1978 wist de ploeg zelfs promotie af te dwingen naar de Segunda División B. In die competitie weet het niet stand te houden, want al na één seizoen degradeert de club terug naar de Tercera División. In 1986 slaagt CD Lugo erin om weer terug te keren op het derde niveau.

Segunda División A

In 1992 bereikt de Spaanse club CD Lugo een promotieplek naar de Segunda División A. In de play-offs was de ploeg succesvol. Echter bleef het avontuur op het tweede voetbalniveau ook beperkt tot één seizoen. In de Segunda División B blijkt de voetbalclub een middenmoter, maar in 2003 degradeert de ploeg zeer onverwacht. In 2006 promoveert CD Lugo weer naar het derde niveau. In het huidige seizoen kan je CD Lugo bewonderen in de Segunda División A.

Diego López Rodríquez bij CD Lugo

Een bekende speler uit de jeugdopleiding van CD Lugo is Diego López Rodríquez. De Spaanse doelman speelde van 1999 tot 2000 bij de club. Hij werd al snel opgemerkt door Real Madrid, waar hij tussen 2000 en 2007 in dienst was. Rodríquez speelde ook voor Villarreal, Sevilla FC, AC Milan en RCD Espanyol. In 2009 mocht de doelman debuteren in het Spaanse elftal