Club

Jong Sparta

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Rotterdam

Programma Jong Sparta

Check hier alle wedstrijden van Jong Sparta die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Jong Sparta in de Tweede Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Jong Sparta

Elke wedstrijduitslag van Jong Sparta zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Jong Sparta selectie

Over het Jong Sparta elftal

Sparta Rotterdam speelt met zijn eerste elftal in de Eredivisie. De beloften van Jong Sparta Rotterdam doen ervaring op in de Tweede Divisie. Het talentvolle elftal van de Rotterdamse club komt in deze competitie clubs tegen als Spakenburg, IJsselmeervogels, HHC Hardenberg, VV Noordwijk en Kozakken Boys.

In het seizoen 2018/2019 eindigde Jong Sparta Rotterdam op de 12e plaats in de Tweede Divisie. De ploeg wist 13 van de 34 competitiewedstrijden te winnen. Jong Sparta bleef uiteindelijk clubs als FC Lienden, VVSB, Scheveningen en Jong Almere City voor op de ranglijst. In seizoen 2019/2020 eindigde de ploeg op de 11e plek in de Tweede Divisie.

Club uit Spangen

Sparta Rotterdam komt uit de wijk Spangen. In het verleden boekte de club grote successen, maar daarvoor moeten we wel ver terug in de tijd. Tussen 1909 en 1915 wist de club maar liefst vijf keer landskampioen van Nederland te worden. Destijds werd de Eredivisie nog gezien als een amateurcompetitie.

Voetbalstadion Het Kasteel

Sparta werkt zijn thuiswedstrijden af in stadion ‘Het Kasteel’, een van de bekendste voetbalstadions van Nederland. Vanzelfsprekend is het voetbalstadion te vinden in de Rotterdamse wijk Spangen. In 1916 werd Het Kasteel geopend. In 1998 en 1999 onderging het stadion enkele verbouwingen. Bij ieder thuisduel is er plaats voor meer dan 10.500 bezoekers.

Sterspeler Bradly van Hoeven

Een van de belangrijkste spelers in de huidige selectie van Jong Sparta Rotterdam is Bradly van Hoeven. De aanvaller werd geboren in april 2000 en tekende in 2017 een driejarig contract bij de club. De Rotterdamse club pikte het talent op bij Excelsior Maassluis. In het seizoen 2019/2020 scoorde de spits al 8 doelpunten na 16 wedstrijden. In april 2019 mocht Van Hoeven ook al invallen in het duel tussen Sparta en MVV Maastricht. Daarnaast ontving de doelpuntenmaker in november 2018 de prijs voor ‘Speler van de Week’ in de Tweede Divisie.