Club

Jahn Regensburg

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Duitsland
Competitie:
Locatie:
Regensburg

Programma Jahn Regensburg

Check hier alle wedstrijden van Jahn Regensburg die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Jahn Regenburg in de 2e Bundesliga. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Jahn Regensburg

Elke wedstrijduitslag van Jahn Regensburg zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Jahn Regensburg selectie

Socials
@ssv_jahn_regensburg
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Jahn Regensburg

De voetbalclub SSV Jahn Regensburg komt uit de gelijknamige Duitse stad. Regensburg ligt in de deelstaat Beieren en speelt zijn wedstrijden momenteel in de 2. Bundesliga. SSV Jahn Regensburg speelt al zijn thuisduels in de Continental Arena. Het voetbalstadion opende in 2015 zijn deuren en biedt plaats aan meer dan 15.000 toeschouwers. Alle plaatsen in het stadion zijn overdekt, waaronder de 6000 staanplaatsen. De bijnaam van SSV Jahn Regensburg is ‘Jahnelf’.

Promotie naar de 2. Bundesliga

SSV Jahn Regensburg wist in het seizoen 2004/2005 promotie af te dwingen naar het tweede voetbalniveau van Duitsland. De club speelde daarvoor ruim 20 jaar lang geen professioneel voetbal meer. Lang duurde het avontuur in de 2. Bundesliga niet, want al na één seizoen degradeerde de club. Na seizoenen in de Bayernliga, Regionnalliga en de 3. Liga keerde de ploeg weer terug in de 2. Bundesliga. En opnieuw degradeerde SSV Jahn Regensburg na één seizoen weer terug naar het derde niveau.

Rampseizoen

In het voetbalseizoen 2014/2015 beleefde SSV Jahn Regensburg een rampseizoen. Al na enkele weken bleek dat de club moest gaan vechten tegen degradatie. Al een paar speelrondes voor het einde was al duidelijk dat de club zou degraderen naar de Regionalliga. SSV Jahn Regensburg werd een vierdeklasser, maar ondanks de teleurstelling bleef een groot deel van de selectie behouden. Een seizoen later promoveerde SSV Jahn Regensburg weer naar de 3. Liga en in 2017 keerde de ploeg weer terug in de 2. Bundesliga.

Oud-speler Julian de Guzman

Een van de bekendste spelers die ooit voor SSV Jahn Regensburgs speelde is Julian de Guzman. De Canadees speelde in het seizoen 2012/2013 maar 15 wedstrijden voor de club en kwam daarin geen enkele keer tot scoren. De middenvelder speelde wel 89 interlands voor het Canadese elftal. De Guzman kwam in het verleden ook uit voor clubs als Deportivo La Coruna, Hannover 96, FC Dallas en AO Xanthi.