Club

Gent Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
België
Locatie:
Gent

Programma Gent Vrouwen

Bekijk hier de duels van Gent Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Gent Vrouwen in de Belgische Super League. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Gent Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Gent Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Gent Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Gent Vrouwen selectie

Alles over KAA Gent (vrouwen)

Vrouwenvoetbalclub KAA Gent Ladies speelt in het huidige seizoen in de Super League. De club komt uit op het hoogste voetbalniveau van België en heeft het stamnummer 7. KAA Gent Ladies is onderdeel van de professionele voetbalclub KAA Gent. In 2017 boekte de club zijn eerste succes door het nationale bekertoernooi te winnen. In 2019 wist KAA Gent Ladies de tweede beker in de wacht te slepen. De club werd echter nog nooit landskampioen.

Deelname aan de BeNe League

In het seizoen 2012/2013 speelde KAA Gent Ladies op het tweede voetbalniveau van het land. De damesclub eindigde op de derde plaats en greep naast promotie. De kampioen DVC Eva’s Tienen en KSK Heist hadden alleen geen behoefte aan promotie. SV Zulte-Waregem trok zich terug uit de BeNe League, waardoor er een plaats vrijkwam. KAA Gent Ladies mocht daardoor in het seizoen 2013/2014 haar debuut maken in de Women’s BeNe League, waarin zowel Nederlandse als Belgische damesclub tegen elkaar speelde.

Negatief record voor KAA Gent Ladies

KAA Gent Ladies wist totaal geen goede indruk te maken in de BeNe League. In het eerste seizoen verloor de damesploeg namelijk 21 van de 26 wedstrijden. Desondanks wist de Belgische club zich te versterken en in het laatste BeNE League-seizoen op de 9e plaats te eindigen. Nadat de Super League weer was gestart kon KAA Gent Ladies zich meten met de top. De dames eindigden op een knappe 4e plaats in de Belgische vrouwenvoetbalcompetitie.

Prijzenkast

KAA Gent Ladies won tweemaal het nationale bekertoernooi, dat deed het in 2017 en 2019. In het seizoen 2011/2012 eindigde KAA Gent Ladies op de 1e plaats in de Tweede Klasse. In 2007 werd de titel gewonnen in de Derde Klasse.