Club

Heist Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
België
Competitie:
2e Klasse Women
Locatie:
Heist-op-den-Berg

Programma Heist Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Heist Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Heist Vrouwen in de Belgische Super League. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Heist Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Heist Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Heist Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Heist Vrouwen selectie

Over KSK Heist (vrouwen)

De vrouwenvoetbalclub KSK Heist komt uit de Belgische plaats Heist-op-den-Berg. De damesploeg speelt momenteel op het hoogste niveau in België, namelijk de Super League. De damesploeg van KSK Heist is bij de voetbalbond aangesloten met het stamnummer 2948. De ploeg speelt traditiegetrouw in een wit tenue. De voorloper van KSK Heist is Astrio Begijnendijk. De voorloper won diverse grote prijzen, waaronder drie landstitels en drie keer het nationale bekertoernooi.

Prijzenkast

De vrouwenclub KSK Heist beleefde in het verleden zijn grootste successen. In 1972, 1973 en 1975 won de club onder de naam Astrio Begijnendijk de Belgische landstitel. Daarnaast eindigde de damesclub ook viermaal als nummer twee in het hoogste voetbalcompetitie van het land. In 1977, 1978 en 1979 won KSK Heist het nationale bekertoernooi. In 1976 en 1984 bereikte de voetbalclub wel de finale van het bekertoernooi, maar verloor het de beslissende wedstrijd.

Oprichting van FC Astrio Begijnendijk

In 1971 werd het damesvoetbal door de KBVB geïntroduceerd in België. Voetbalclub FC Astrio Begijnendijk werd opgericht in datzelfde jaar en kreeg het stamnummer 7583. De damesclub mocht direct zijn debuut maken in de Eerste Klasse, waarin het diverse jaren actief bleef. Het eerste seizoen leverde de club de landstitel op, aangezien Gosselies Sports en Saint-Nicolas FC Liège werden verslagen. Een seizoen later werd opnieuw de landstitel gewonnen, ditmaal was de club te sterk voor Saint-Nicolas FC Liège, Gosselies Sports en Hoger op Merchtem. In de finale tegen de laatstgenoemde tegenstander brachten strafschoppen de beslissing.