Club

De Treffers

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Groesbeek

Programma De Treffers

Check hier alle wedstrijden van De Treffers die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van De Treffers in de Tweede Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag De Treffers

Elke wedstrijduitslag van De Treffers zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

De Treffers selectie

Over de Treffers

Voetbalclub De Treffers komt uit Groesbeek en speelt momenteel zijn wedstrijden in de Tweede Divisie. De voetbalvereniging werd opgericht in de zomer van 1919. In het oprichtingsjaar werden de eerste wedstrijden van de club gespeeld op terrein in De Bisselt, maar niet veel later verhuisde de voetbalclub naar Groesbeek. Elf jaar later wisten De Treffers naam te maken in de RKF (Roomsch-Katholieke Federatie). In 1936 en 1937 wist de club het kampioenschap te behalen in de Eerste Klasse (district Oost), maar het landskampioen bleek nog een stapje te hoog.

Promotie

Na de Tweede Wereldoorlog bleven de successen uit bij De Treffers. De club wist pas in het seizoen 1961/1962 weer indruk te maken en promotie af te dwingen naar de Tweede Klasse. Een seizoen later promoveerde de club uit Groesbeek zelfs naar de Eerste Klasse. Een lange tijd speelde De Treffers in de Eerste Klasse, alleen in seizoen 1971/1972 kwam het in actie in de Tweede Klasse.

Hoofdklasse

Tussen 1974 en 2010 acteerde De Treffers op het hoogste amateurniveau van Nederland, namelijk de Hoofdklasse (zondag). Het bleek de meest succesvolle periode in de clubgeschiedenis. De Treffers wisten achtmaal afdelingskampioen te worden en tot driemaal toe werd de voetbalclub landskampioen bij de zondagamateurs. Twee keer wist de club het nationale amateurkampioen binnen te halen. Tot op heden is De Treffers nog altijd de meest succesvolle amateurclub van ons land, tenminste, in het zondagvoetbal.

Topklasse

In seizoen 2010/2011 kwamen De Treffers voor de eerste in actie in de Topklasse. De eerste wedstrijd werd met 3-3 gelijkgespeeld op bezoek bij FC Oss. Uiteindelijk werd de vijfde plaats veiliggesteld en een seizoen later werd de ploeg zelfs vierde. In het seizoen 2012/2013 eindigde De Treffers op de derde plaats, maar wist het ook een periodetitel te veroveren. Dankzij dat succes mocht het de eerste ronde overslaan in het KNVB bekertoernooi.

Districtsbeker Oost

In mei 2013 werd er opnieuw een succes geboekt door voetbalclub De Treffers. De club veroverde de Districtsbeker Oost. In de finale werd er met 2-0 gewonnen van HSC ’21. Daarnaast plaatste de ploeg zich ook voor de finale van de KNVB Beker voor amateurclubs, maar daarin bleek SV Argon te sterk.

Sportpark Zuid

De Treffers speelt al tientallen jaren zijn thuiswedstrijden op Sportpark Zuid. Het sportterrein is gelegen in Groesbeek. In het verleden zijn er al heel wat bijzondere wedstrijden afgewerkt op het complex. De Treffers mocht meermaals aantreden in het KNVB Bekertoernooi en ook de thuisduels tegen Achilles ’29 worden goed bezocht. In 1988 speelde De Treffers op Sportpark Zuid een oefenduel tegen het Nederlands elftal. Er waren ruim 10.000 fans aanwezig, terwijl er slechts plek was voor 5000 bezoekers. Tussen 2008 en 2010 onderging het sportcomplex een grote verbouwing.