Club

CF Benfica Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Lisboa

Programma CF Benfica Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van CF Benfica Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van CF Benfica Vrouwen. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin CF Benfica Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag CF Benfica Vrouwen

Alle uitslagen van CF Benfica Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

CF Benfica Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van CF Benfica

De Portugese vrouwenvoetbalclub CF Benfica komt uit de hoofdstad Lissabon. Het dameselftal maakt onderdeel uit van de professionele gelijknamige voetbalclub. Het mannenelftal van CF Benfica is één van de succesvolste clubs van het land. Het vrouwenelftal van Benfica speelt al haar thuiswedstrijden in het Estádio Francisco Lázaro in Lissabon, wat plaats biedt aan rond de 1500 toeschouwers. CF Benfica (vrouwen) kent als bijnaam ‘Fófó’.

Prijzenkast

De vrouwenvoetbalploeg CF Benfica won tweemaal de landstitel, namelijk in de seizoenen 2014/2015 en 2015/2016. Daarnaast won de club ook tweemaal het nationale bekertoernooi (2015 en 2016). In 2015 werd ook de Portugese Supercup gewonnen door het team.

Debuut in de UEFA Women’s Champions League

In het seizoen 2015/2016 debuteerde CF Benfica (vrouwen) in de UEFA Women’s Champions League. Het Europese toernooi bleek echter te hoog gegrepen voor het Portugese vrouwenteam. CF Benfica kwam niet verder dan de kwalificatiegroep, ondanks het feit dat twee van de drie wedstrijden werden gewonnen.