Club

Jong Almere City

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Locatie:
Almere

Programma Jong Almere City

Check hier alle wedstrijden van Jong Almere City die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Jong Almere City in de Derde Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Jong Almere City

Elke wedstrijduitslag van Jong Almere City zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Jong Almere City selectie

Over de club

Jong Almere City is de beloftenploeg van de gelijknamige club in de Eerste Divisie. Jong Almere City speelt zijn wedstrijden in de 3e Divisie. In deze competitie treft de club teams als Sparta Nijkerk, FC Lisse, Harkemase Boys en Odin ’59. In de afgelopen seizoenen wist Jong Almere City zich in de middenmoot van de 3e Divisie te nestelen.

Het eerste team van Almere City werd opgericht in 2001, destijds nog onder de naam ‘FC Omniworld’. In 2005 maakte de ploeg zijn debuut in de Eerste Divisie. Tegenwoordig gaat de Eerste Divisie door het leven onder de naam ‘Keuken Kampioen Divisie’. Alle thuiswedstrijden van Almere City en Jong Almere City worden gespeeld in het Yanmar Stadion. Het stadion biedt plaats aan meer dan 3000 toeschouwers.

Yanmar Stadion in Almere

Het Yanmar stadion opende in 2005 en werd de thuishaven van FC Omniworld. Het stadion biedt plaats aan meer dan 3000 bezoekers. Het is het kleinste stadion binnen het Nederlandse profvoetbal. De naam van het stadion in door de jaren heen vaak aangepast. In 2012 stond het stadion nog bekend als het Mitsubishi Forkliftstadion.

Carlito Fermina

Een van de bekendste talenten in de selectie van Jong Almere City is Carlito Fermina. De 20-jarige aanvaller speelt voornamelijk zijn wedstrijden in de beloftenploeg van de Eerste Divisie club. Fermina speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van ADO Den Haag, Feyenoord en SBV Excelsior.

In de zomer van 2018 maakte Fermina zijn debuut in het betaalde voetbal. De aanvaller mocht invallen in het thuisduel tegen Fortuna Sittard (1-1). Een speelronde later mocht de speler ook zijn opwachting maken tegen Feyenoord. Sinds 2019 staat Fermina onder contract bij Almere City, waar hij vooralsnog nog geen plekje in het eerste elftal wist te bemachtigen.