Club

VVOG

Circus Casino logo

Ontvang tot wel € 250 aan freebets!

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Harderwijk
Circus

Ontvang tot wel € 250 aan freebets!

Deelname alleen voor 24+  

Ben je er klaar voor om sportsbets te plaatsen? Bij een eerste storting tot € 250 kan je maar liefst 25 freebets ter waarde van € 10 verdienen. Elke freebet wordt automatisch ontgrendeld nadat je € 20 hebt ingezet op sportsbets met minimale odds van 1.60.

Programma VVOG

Check hier alle wedstrijden van VVOG die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Circus

Ontvang tot wel € 250 aan freebets!

Deelname alleen voor 24+  

Ben je er klaar voor om sportsbets te plaatsen? Bij een eerste storting tot € 250 kan je maar liefst 25 freebets ter waarde van € 10 verdienen. Elke freebet wordt automatisch ontgrendeld nadat je € 20 hebt ingezet op sportsbets met minimale odds van 1.60.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van VVOG in de Derde Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag VVOG

Alle uitslagen van VVOG zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

VVOG selectie

Zaterdagvoetbal bij VVOG

De voetbalclub VVOG komt uit de plaats Harderwijk en werd opgericht in 1927. De club speelt traditiegetrouw in een groen/wit tenue. Het eerste elftal van de club werkt zijn wedstrijden af in de Derde Divisie op de zaterdag. De club ging de beginfase door het leven onder de naam ‘Vereniging Ons Genoegen’, maar omdat de afkorting VOG al bestond werd er een extra V aan de naam toegevoegd.

Tussen 1927 en 1945 werd er uitsluitend op de zondag gespeeld bij VVOG. Daar kwam in 1945 verandering in. De zaterdagafdeling bleek de club veel succes te brengen. In het seizoen 1968/1969 wist VVOG de algehele amateurtitel gewonnen. In 1997 wist het eerste zaterdagelftal ook de hoofdprijs te pakken bij de zaterdagamateurs. In 1988/1989 schreef VVOG geschiedenis in het toernooi om de KNVB Beker, zo werd er gewonnen van de professionele clubs Helmond Sport en Excelsior uit Rotterdam. Uiteindelijk eindigde het bekertoernooi tegen eredivisionist FC Groningen.

Moeilijke periode

In het voetbalseizoen 2006/2007 kwam VVOG in de problemen en leek het af te steven op de degradatie naar de 1e klasse. Uiteindelijk werden in de play-offs zowel Huizen als DVS ’33 verslagen. Maar een seizoen later degradeerde de club alsnog uit de Hoofdklasse. In de 1e klasse eindigde VVOG op de vierde plaats, waardoor het in het seizoen 2010/2011 mocht deelnemen aan de nacompetitie. Daarin slaagde VVOG erin om te promoveren naar de Hoofdklasse.

Prijzenkast

Het beste jaar uit de clubgeschiedenis was 1969. VVOG won in dat seizoen zowel het kampioenschap bij de zaterdagamateurs als de algehele Nederlandse amateurtitel. Daarnaast won de club ook de titel in de Tweede Klasse D (1968/1969) en de Districtsbeker Oost (2003).

Oud-speler Bram van Polen

Een van de bekendste spelers die ooit in het shirt van VVOG speelde is Bram van Polen. De verdediger begon zijn voetbalcarrière bij VVOG in de jeugd. Al snel werd zijn talent opgemerkt en maakte de speler de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse. Sinds 2007 staat Van Polen onder contract bij PEC Zwolle, waar hij het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal won.