Club

Valadares Gaia Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Portugal

Programma Valadares Gaia Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Valadares Gaia Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Valadares Gaia Vrouwen in de Liga BPI. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Valadares Gaia Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Valadares Gaia Vrouwen

Alle uitslagen van Valadares Gaia Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Valadares Gaia Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Valadares Gaia

De Portugese voetbalclub Valadares Gaia FC komt uit de gelijknamige Portugese plaats Valadares. De kleine gemeente in de regio Grande Porto kent rond de 9000 inwoners. Het lokale vrouwenelftal speelt op het hoogste niveau van Portugal, de Liga BPI. In het seizoen 2015/2016 boekte Valadares Gaia FC één van de zijn grootste successen door op de 3e plaats te eindigen in de competitie en de Supercup voor vrouwenteams te veroveren.

Algemene informatie

De volledige naam van de club is Valadares Gaia Futebol Clube. Het team werd opgericht op 17 juni 2011 en speelt al haar thuiswedstrijden op het Complexo Desportivo de Valadares in Vila Nova de Gaia.

Diana Gomes bij Valadares Gaia FC

Een van de bekendste oud-speelsters van Valadares Gaia FC is Diana Gomes. De verdedigster is geboren op 26 juli 1998 en begon haar voetbalcarrière bij S.C. Freamunde. Na vier jaar bij de club gespeeld te hebben maakte zij de overstap naar Valadares Gaia FC. Gomes speelde één seizoen voor de damesclub en werd in 2017 aangetrokken door S.C. Braga. Gomes speelde ook al enkele interlands voor de nationale damesploeg van Portugal.