Club

Sporting Braga Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Braga

Programma Sporting Braga Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Sporting Braga Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Sporting Braga Vrouwen in de Liga BPI. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Sporting Braga Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Sporting Braga Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Sporting Braga Vrouwen vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Sporting Braga Vrouwen selectie

Alles over S.C. Braga Vrouwen

Sporting Clube de Braga Feminino komt uit de Portugese stad Braga en is onderdeel van de bekende Portugese club SC Braga. De mannenploeg komt uit op het hoogste niveau in het land, wat eveneens geldt voor de vrouwenselectie. In het seizoen 2018/2019 boekte S.C. Braga (vrouwen) een groot succes door de landstitel te veroveren, daarnaast werd in 2018 ook de Portugese Supercup gewonnen door de ploeg.

Algemene informatie

Het dameselftal van Sporting Clube de Braga komt uit de gelijknamige Portugese stad. De ploeg kent als bijnaam ‘As Guerreiras do Minho’, oftewel de The Minho Warriors. S.C. Braga (vrouwen) werd opgericht op 19 januari 1921, de club viert dan ook in 2022 zijn 100-jarige bestaan. S.C. Braga speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio 1 de Maio, wat plaats biedt aan 28.800 toeschouwers.