Club

St. Pauli

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Duitsland
Competitie:
Locatie:
Hamburg

Programma St. Pauli

Check hier alle wedstrijden van St. Pauli die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van St. Pauli in de 2e Bundesliga. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag St. Pauli

Iedere wedstrijduitslag van St. Pauli zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

St. Pauli selectie

Socials
@fcstpauli
Posts
Volgers
Volgend

Alles over St Pauli

De Duitse voetbalclub FC St. Pauli komt uit Hamburg en speelt in de 2. Bundesliga. De club staat bekend als een cultclub en heeft een zeer fanatieke aanhang. De supporters van de club zijn extreem links. Alle thuiswedstrijden van FC St. Pauli worden gespeeld in het Millerntor-stadion en de bijnaam van de club is ‘die Kiezkicker’.

Prijzenkast

In de prijzenkast van FC St. Pauli staan enkele prijzen. In 1947 won de club de Stadtliga Hamburg. In 1964, 1966, 1972 en 1973 wist het ook de titel te pakken in de Regionalliga Nord. In 1977 werd de club kampioen in de 2. Bundesliga Nord en in 2007 won het de hoofdprijs in de Regionalliga Nord. Daarnaast werd de Hamburger Pokal ook viermaal gewonnen, namelijk in 1986, 2004, 2005 en 2006.

FC St. Pauli in financiële problemen

In het seizoen 2001/2002 leek FC St. Pauli af te stevenen op faillissement. Het waren uiteindelijk de supporters die de club te hulp schoten. In een korte tijd wist de club ruim 140.000 shirts te verkopen met het clublogo erop geprint. Daarnaast werd er een vriendschappelijk duel gespeeld tegen Bayern München, waarbij meer dan een kwart miljoen euro werd opgehaald. Enkele jaren later in 2007 wist FC St. Pauli te promoveren naar de 2. Bundesliga.

Henk Veerman

De spits Henk Veerman heeft twee jaar onder contract gestaan bij FC St. Pauli. De aanvaller uit Volendam maakte in 2018 de overstap van sc Heerenveen naar de Duitse tweedeklasser. De spits van 2,01 meter speelde tot dusver slechts enkele wedstrijden voor FC St. Pauli. Inmiddels is hij weer teruggekeerd in Heerenveen.