Club

Rayo Vallecano Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Madrid

Programma Rayo Vallecano Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Rayo Vallecano Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Rayo Vallecano Vrouwen. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Rayo Vallecano Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Rayo Vallecano Vrouwen

Alle uitslagen van Rayo Vallecano Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Rayo Vallecano Vrouwen selectie

Socials
@rayofemenino
Posts
Volgers
Volgend

Alles over het vrouwenelftal van Rayo Vallecano

De vrouwenvoetbalclub Rayo Vallecano Femenino komt uit de Spaanse hoofdstad Madrid. Tussen 2008 en 2011 wist Rayo Vallecano driemaal de landstitel en één keer de Copa de la Reina te winnen. De ploeg speelt haar thuiswedstrijden in het Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano, wat plaats biedt aan 2000 toeschouwers.

Gouden periode

In 2000 werd de Rayo Vallecano Femenino opgericht, nadat de vrouwenploeg van de lokale club CD El Buen Retiro werd overgenomen. In 2003 promoveerde de ploeg naar de Primera División. In de eerste twee seizoenen eindigde de club in de middenmoot. In 2008 begon een geweldige periode voor de club, ook wel de gouden periode genoemd. In het seizoen 2008/2009 werd voor de eerste keer het bekertoernooi gewonnen door Rayo Vallecano Femenino. Het bleek een voorbode voor grotere successen. In 2009, 2010 en 2011 werd de landstitel gewonnen door de vrouwenploeg uit Madrid. Tegenwoordig behoort Rayo Vallecano Femenino niet meer tot op de top van Spanje.

Rayo Vallecano in de UEFA Women’s Champions League

De vrouwenploeg van Rayo Vallecano wist in het seizoen 2011/2012 een goede indruk te maken in de UEFA Women’s Champions League. De club wist in de groepsfase te winnen van Peamount (1-0), Parnu (4-1) en Krka (4-0). In de zestiende finales werd er overtuigend met 3-0 en 4-1 gewonnen van PK-35 uit Finland. In de zestiende finales ging de ploeg onderuit tegen het Engelse Arsenal. Na een 1-1 gelijkspel in eigen huis werd er in Londen met 5-1 verloren.