Club

Marítimo Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Funchal

Programma Marítimo Vrouwen

Bekijk hier de duels van Maritimo Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Maritimo Vrouwen in de Liga BPI. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Maritimo Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Marítimo Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Maritimo Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Marítimo Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van C.S. Marítimo

De vrouwenvoetbalclub C.S. Marítimo speelt momenteel in de Campeonato Nacional Feminino, oftewel het hoogste voetbalniveau van Portugal. De club werd opgericht in 1910 en richtte zich in de beginfase uitsluitend op mannenvoetbal. De vrouwenafdeling is nog jong, maar kan wel meekomen met de topclubs van het land. De mannenploeg wist in het seizoen 2011/2012 een ticket af te dwingen voor de UEFA Europa League groepsfase.

Algemene informatie

Club Sport Marítimo bestaat als sinds 20 september 1910 en kent diverse bijnamen. Een van de bekendste bijnamen is ‘De groene en rode’, maar ook ‘De Leeuwen van Alimrante Reis’. Alle thuisduels van de vrouwenploeg worden afgewerkt op het Campo Complexo Desportivo, wat plaats biedt aan rond de 500 toeschouwers.