Club

Manchester United Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Engeland
Locatie:
Leigh

De vrouwenvoetbalclub Manchester United WFC werd opgericht in mei 2018. De club speelt haar thuiswedstrijden op Leigh Sports Village. Manchester United WFC komt uit in de Women’s Super League. In 2019 promoveerde ‘The Red Devils’ naar het hoogste niveau. Bekijk hier de uitslagen en het programma.

Programma Manchester United Vrouwen

Ontdek hier de wedstrijden van Manchester United Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Manchester United Vrouwen in de Women’s Super League. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Manchester United Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Manchester United Vrouwen

Alle uitslagen van Manchester United Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Manchester United Vrouwen selectie

Socials
@manutdwomen
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Manchester United (vrouwen)

De Engelse damesvoetbalclub Manchester United W.F.C. speelt momenteel in de Women’s Super League. De club is gevestigd in Salford, een kleine plaats net buiten Manchester. In het seizoen 2018/2019 wist de damesclub promotie te bewerkstelligen in de Championship, waardoor het team uitkomt op het hoogste voetbalniveau van Engeland.

The Cliff in Salford

In het seizoen 2018/2019 werd bekend dat Manchester United W.F.C. zich zou vestigen op trainingscomplex The Cliff in Salford. Echter voldeed het terrein op dat moment nog niet aan de strenge eisen van de voetbalbond. In de tussentijd speelde Manchester United W.F.C. zijn wedstrijden op Leigh Sports Village. Daarnaast werden er ook enkele duels gespeeld op Moss Lane. In februari 2019 werd er een officieel bekerduel gespeeld op Ewen Fields.

Huidige elftal van Manchester United W.F.C.

Manchester United Women Football Club werd opgericht op 28 mei 2018. In een relatief korte tijd wist de club uit te groeien tot één van de beste damesvoetbalclubs in het land. In het verleden had de club al een damesploeg, maar dat team werd stopgezet en keerde pas na 13 jaar weer terug. De voetbalclub beschikt ook over een damesploeg met enkel speelsters van onder de 21 jaar oud. Het talententeam moet in de toekomst talenten laten doorstromen naar het eerste elftal.

In augustus 2018 speelde Manchester United W.F.C. haar eerste competitieduel in 13 jaar tijd. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen tegen Liverpool in de League Cup. Het eerste doelpunt kwam op naam van Lizzie Arnot. Drie weken later toonde Manchester United W.F.C. haar echte klasse toen er met 0-12 werd gewonnen op bezoek bij de dames van Aston Villa. In mei 2019 ontving de club de prijs voor Women’s Championship Club of the Year.