Club

Levante Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Valencia

Programma Levante Vrouwen

Bekijk hier de duels van Levante Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Levante Vrouwen. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Levante Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Levante Vrouwen

Alle uitslagen van Levante Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Levante Vrouwen selectie

Socials
@levanteudfemenino
Posts
Volgers
Volgend

Alles over het vrouwenelftal van Levante

De damesvoetbalclub Levante Unión Deportiva Femenino komt uit de stad Valencia. De club werd opgericht in 1993 onder de naam San Vicente CFF en speelt haar thuisduels in het Ciudad Deportiva. Vijf jaar na oprichting ging de ploeg verder als Levante UD Femenino. De ploeg won tussen 1997 en 2008 maar liefst driemaal de landstitel en eindigde twee keer op de 2e plaats in de Primera División. Levante UD vrouwen won ook zesmaal de Copa de la Reina tussen 1999 en 2008. De damesploeg bereikte negen keer op rij op zijn minst de halve finale van het Spaanse bekertoernooi. In 1997 en 2000 won de ploeg ook de Spaanse Super Cup.

Algemene informatie

De Levante UD vrouwenploeg kent als volledige naam ‘Levante Unión Deportiva S.A.D.’. De bijnaam van het eerste ploeg is ‘Granotes’. De ploeg speelt haar thuiswedstrijden in het Ciudad Deportiva in de plaats Bunol. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 600 toeschouwers.

Levante UD in de UEFA Women’s Champions League

Levante UD mocht driemaal deelnemen aan de UEFA Women’s Champions League. De Spaanse vrouwenclub kwam in de seizoenen 2001/2002, 2002/2003 en 2008/2009 niet verder dan de groepsfase. In 2001 werd er wel een overwinning geboekt op College SC, de wedstrijd eindigde in 17-0. In datzelfde jaar werd ook het Belgische Eendracht Aalst met 8-0 verslagen.