Club

Freiburg Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Duitsland
Locatie:
Freiburg im Breisgau

De vrouwenvoetbalclub SC Freiburg speelt in de Duitse Bundesliga. De club werd opgericht in 1975 en speelt haar thuiswedstrijden in het Möslestadion. De club werd opgericht in 1975. Bekijk op deze pagina het speelprogramma, de uitslagen en de handige statistieken.

Programma Freiburg Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Freiburg Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Freiburg Vrouwen in de Duitse Bundesliga. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Freiburg Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Freiburg Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Freiburg Vrouwen selectie

Alles over SC Freiburg Vrouwen

De vrouwenvoetbalploeg van SC Freiburg speelt haar wedstrijden in de Bundesliga, het hoogste niveau van Duitsland. In 2010 degradeerde de club voor het laatste naar het tweede niveau, maar dat uitstapje was slechts voor één seizoen. Het eerste mannenelftal van SC Freiburg komt ook uit in de Bundesliga en kan gezien worden als een middenmoter.

Möslestadion

De volledige naam van SC Freiburg is ‘Sport-Club Freiburg’. De club is opgericht in 1975 en komt uit de stad Freiburg. Alle thuiswedstrijden van de vrouwenploeg SC Freiburg worden gespeeld in het Möslestadion. Het kleinschalige stadion beschikt over een capaciteit van 5400 toeschouwers. Vroeger konden er meer supporters in het stadion, maar de oost en west-tribune achter de doelen zijn gesloten. De vrouwenploeg van SC Freiburg speelt al sinds 2008 haar wedstrijden in het Möslestadion, maar ook het tweede mannenteam van de Duitse club speelt hier wekelijks zijn duels.

Janina Minge bij SC Freiburg

Een van de bekendste spelers van SC Freiburg (vrouwen) is de Duitse speelster Janina Madeleine Minge. Het talent werd geboren op 11 juni 1999 en speelt het liefst op het middenveld. De voetbalster maakt ook deel uit van het Duitse nationale vrouwenelftal onder de 20 jaar. Minge staat te boek als één van de grootste talenten van Duitsland. In mei 2016 won Minge met Duitsland (vrouwen) onder de 17 het WK, zij was met enkele treffers belangrijk voor haar land op dat toernooi