Club

Excelsior Barendrecht vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Locatie:
Rotterdam

De vrouwenvoetbalclub SBV Excelsior/BVV Barendrecht werd opgericht in april 2017. De damesclub speelt sinds het seizoen 2017/2018 in de Eredivisie Vrouwen. Alle thuiswedstrijden van de vrouwenclub worden gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. Check hier alle uitslagen en het speelprogramma van SBV Excelsior/BVV Barendrecht.

Programma Excelsior Barendrecht vrouwen

Bekijk hier de duels van Excelsior/Barendrecht Vrouwen welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Excelsior/Barendrecht Vrouwen in de Eredivisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Excelsior/Barendrecht Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Excelsior Barendrecht vrouwen

Alle uitslagen van Excelsior/Barendrecht Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Excelsior Barendrecht vrouwen selectie

Socials
@excelsiorbarendrechtvrouwen
Posts
Volgers
Volgend

Over Excelsior/Barendrecht

De damesvoetbalclub Excelsior/Barendrecht speelt sinds het seizoen 2017/2018 in de Eredivisie Vrouwen. De Rotterdamse club Excelsior is in 2017 een samenwerking aangegaan met de amateurvereniging BVV Barendrecht. De thuiswedstrijden van Excelsior/Barendrecht worden gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. De vrouwenclub traint op Sportpark de Bongerd, wat ook gelijk een uitvalsbasis is wanneer een wedstrijd niet in het stadion van de profclub Excelsior kan worden gespeeld.

Excelsior/Barendrecht speelt in een uniek tenue. In het tenue zijn namelijk de clubkleuren van beide voetbalclubs verwerkt. Het team heeft Klupp Sportswear als kledingsponsor, terwijl Spieren voor Spieren de hoofdsponsor is.

Geschiedenis

Excelsior/Barendrecht speelt sinds het seizoen 2017/2018 op het hoogste niveau binnen het Nederlandse vrouwenvoetbal. In het eerste seizoen van de club won het eerste team geen enkel competitieduel en eindigde het laatste in de reguliere competitie. In de plaatseringsgroep werd er één keer gewonnen en tweemaal gelijkgespeeld. Desondanks eindigde Excelsior/Barendrecht op de laatste plaats in de Eredivisie Vrouwen. Na het teleurstellende debuutseizoen zwaaide trainer Sander Luiten af en werd hij vervangen door Richard Mank.

Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam

Excelsior/Barendrecht speelt al haar thuiswedstrijden in het Van Donge & De Roo Stadion. Het voetbalstadion stond vroeger bekend onder de naam Stadion Woudestein. Het stadion is gelegen in de wijk Kralingen in Rotterdam. Naast Excelsior/Barendrecht speelt ook de profclub Excelsior in het stadion. Het eerste elftal van de mannen van Excelsior zijn momenteel actief in de Keuken Kampioen Divisie. Het Van Donge & De Roo Stadion biedt plaats aan meer dan 4400 toeschouwers.