Club

Excelsior 31

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Nederland
Competitie:
Locatie:
Rijssen

Programma Excelsior 31

Check hier alle wedstrijden van Excelsior ’31 die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Excelsior ’31 in de Derde Divisie. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Excelsior 31

Elke wedstrijduitslag van Excelsior 31 zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Excelsior 31 selectie

Over Excelsior ’31

De voetbalvereniging Excelsior ’31 komt uit het Overijsselse Rijssen. De sportvereniging bestaat al sinds 31 mei 1931 en kent een ledenaantal van 1800. Excelsior ’31 is een van de grootste amateurclubs van Nederland. De ploeg speelt momenteel in de Derde Divisie zaterdag. Daarnaast kent de club nog negentig andere teams die uitkomen op verschillende niveaus. Los daarvan zijn er ook nog 22 zaalvoetbalteams actief van Excelsior ’31.

De Koerbelt

Excelsior ’31 werkt al zijn trainingen en thuisduels af op het sportpark ‘De Koerbelt’. Dit sportpark bestaat al sinds 1965 en is ook het onderkomen van enkele andere sportverenigingen. De Koerbelt beschikt over een capaciteit van 4150 toeschouwers en kent acht voetbalvelden. Excelsior ’31 werkt traditiegetrouw al zijn thuiswedstrijden af in een rood-wit tenue. Hoofdsponsor van Excelsior ’31 is het bedrijf Top Support.

Prijzenkast

In de prijzenkast van Excelsior ’31 staan slechts enkele prijzen. In 1965 wist de club zaterdagkampioen te worden, het was dan ook de eerste grote prijs van de voetbalclub uit Rijssen. In 2005, 2010 en in 2019 zegevierde Excelsior ’31 in de Hoofdklasse. In 2015 won de Overijsselse voetbalvereniging ook de Districtsbeker Oost.

Patrick Gerritsen

Veel professionele voetballers besluiten om na hun profcarrière verder te spelen bij de bekendere amateurverenigingen. Patrick Gerritsen maakte in 2012 de overstap van Go Ahead Eagles naar Excelsior ’31. De voormalig profvoetballer is dan ook een van de bekendste namen die ooit bij de club heeft gespeeld.

Gerritsen zijn grootste succes boekte hij in het seizoen 2015/2016, de aanvaller werd toen topscorer van het KNVB bekertoernooi. Dit succes wist de spits te behalen bij Excelsior ’31, hij scoorde vijfmaal in het bekertoernooi. Vier treffers scoorde Gerritsen in het met 10-2 gewonnen duel tegen de amateurs van VV SCM.

Denis Mahmudov

Denis Mahmudov werd op 6 november 1989 geboren in Veles. De Macedoniër kwam op 15-jarige leeftijd met zijn gezin naar Nederland en kwam in de jeugd van AGOVV te voetballen. Na een korte tijd bij Vitesse te hebben gespeeld mocht de speler zijn debuut maken in het beloftenteam van AGOVV uit Apeldoorn. Tussen 2007 en 2009 speelde Mahmudov 13 duels voor AGOVV in de Eerste Divisie. In 2009 mocht de aanvaller uitkomen voor WHC, waarna hij tussen 2012 en 2014 voor Excelsior ’31 uitkwam. Bij Excelsior ’31 speelde Mahmudov 42 wedstrijden scoorde hij 35 doelpunten.

Na zijn periode bij de amateurclub speelde Mahmudov ook voor PEC Zwolle, Sparta Rotterdam, Levski Sofia, Banants Erevan, Telstar, FC Dordrecht, Excelsior, Pyunik Erevan, KSV Roeselare en het Italiaanse Siena. De laatstgenoemde club werd teruggezet naar de Serie D. Mahmudov won met PEC Zwolle de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.