Club

Benfica B

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Lisboa

Programma Benfica B

Ontdek hier de wedstrijden van Benfica B welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Benfica B. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Benfica B actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Benfica B

Alle uitslagen van Benfica B zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Benfica B selectie

Alles over Benfica B

De voetbalclub S.L. Benfica B komt uit het Portugese Seixal. Het beloftenelftal van Benfica werd opgericht in 1999 en stopgezet in 2006. In 2012 keerde het reserveteam weer terug. S.L. Benfica B kan niet promoveren naar de Primeira Liga of deelnemen aan de Portugese voetbaltoernooien. De reden daarvoor is dat het eerste elftal al uitkomt op het hoogste niveau.

Benfica Futebol Campus

S.L. Benfica B speelt zijn thuiswedstrijden op de Benfica Futebol Campus, wat plaats biedt aan ruim 2700 2700 toeschouwers. In 2012/2013 speelde het team nog in het Estádio da Luz en daarna voor een korte periode in het Estádio da Tapadinha. In 2013 werd ervoor gekozen om op eigen terrein te spelen.

Algemene informatie over S.L. Benfica B

De volledige naam van de voetbalclub is ‘Sport Lisboa e Benfica’. Het team kent diverse bijnamen, waaronder The Eagles en The Reds.