Club

Benfica B

Land:
Portugal
Locatie:
Lisboa
Stadion:
Caixa Futebol Campus

Programma Benfica B

Ontdek hier de wedstrijden van Benfica B welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Uitslag Benfica B

Alle uitslagen van Benfica B zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Benfica B in de Tweede Portugese Divisie. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Benfica B actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Seizoensstatistieken Benfica B

Benfica B selectie

De voetbalclub S.L. Benfica B is gevestigd in het Portugese Seixal. Het tweede elftal van de Portugese topclub komt momenteel uit op het tweede niveau van het Zuid-Europese land. Het beloftenelftal van Benfica werd opgericht in 1999 en stopgezet in 2006. In 2012 keerde het reserveteam weer terug. S.L. Benfica B kan niet promoveren naar de Primeira Liga of deelnemen aan de Portugese voetbaltoernooien. De reden daarvoor is dat het eerste elftal al uitkomt op het hoogste niveau.

Benfica Futebol Campus

S.L. Benfica B speelt zijn thuiswedstrijden op de Benfica Futebol Campus. Het oefenterrein van de Portugese topclub biedt plaats aan rond de 2700 toeschouwers. In 2012/2013 speelde het team nog in het Estádio da Luz en daarna voor een korte periode in het Estádio da Tapadinha. In 2013 werd ervoor gekozen om te spelen op het eigen terrein.

Algemene informatie over S.L. Benfica B

De volledige naam van de voetbalclub is ‘Sport Lisboa e Benfica’. Het team kent diverse bijnamen, waaronder The Eagles en The Reds. De huidige voorzitter van S.L. Benfica B is Luís Filipe Vieira. De trainer van het belotenteam is Renato Paiva. In het seizoen 2018/2019 wist de ploeg voor een verrassing te zorgen door op de 4e plaats te eindigden in de LigaPro.