Club

Athletic Bilbao Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Bilbao

Programma Athletic Bilbao Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Athletic Bilbao Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Athletic Bilbao Vrouwen. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Athletic Bilbao Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Athletic Bilbao Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Athletic Bilbao Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Athletic Bilbao Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Athletic Bilbao

De vrouwenvoetbalclub Athletic Club Femenino speelt haar wedstrijden in de Primera División. De vrouwenafdeling van de bekende Spaanse club Atheletic Bilbao is één van de succesvolste van het land. Athletic Club Femenino won vijfmaal de landstitel in Spanje. In het seizoen 2016/2017 bereikte de vrouwenploeg de knock-outfase van de UEFA Women’s Champions League.

Algemene informatie

Athletic Club Femenino komt uit het Baskenland en speelt al sinds 2002 onafgebroken op het hoogste niveau. De ploeg kent een drietal bijnamen, namelijk Las Leonas, Neskak en Rojiblancas. Athletic Club Femenino werd opgericht in 2002 en werkt al haar thuiswedstrijden af op Lezama in Biscay. Het terrein beschikt over een capaciteit van 3250 toeschouwers.

Prijzenkast

In de prijzenkast van Athletic Club Femenino staan diverse trofeeën. De vrouwenploeg won vijfmaal de titel in de Primera División, namelijk in 2003, 2004, 2005, 2007 en 2016. Daarnaast werd ook zeven keer de Euskal Herria Cup gewonnen in 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018. Er werden ook enkele onofficiële prijzen gewonnen. Athletic Club Femenino won viermaal het Sport Mundi Tournament, de COTIF, de Teresa Herrera Trophy en de Ramón de Carranza Trophy.