actueel background image

Voetbaltickets

Goede voetbaltickets vinden, het blijkt vaak eerder een nachtmerrie dan een simpele opgave. Waar kun je voor een goede prijs de beste tickets bestellen? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? En misschien wel de belangrijkste vraag: Hoe voorkom ik dat ik grof geld betaal voor een ticket dat ik daarna nooit meer zie? Deze pagina helpt je bij het bestellen van je voetbaltickets en laat je zien waar je dit het beste kunt doen.

Kosten voetbaltickets variabel

Voetbaltickets variëren erg van prijs. Allereerst ligt het eraan naar welke wedstrijd je gaat en in welk land je een wedstrijd bezoekt. Ga je bijvoorbeeld naar Engeland, dan betaal je flink geld voor welke wedstrijd dan ook. Kies je voor een Eredivisie-duel, dan liggen de prijzen voor een ticket aanmerkelijk lager. De gemiddelde ticketprijzen per land:

  1. Engeland (75 euro);
  2. Spanje (70 euro);
  3. Italië (69 euro);
  4. Zwitserland (47 euro);
  5. USA (41 euro);
  6. Nederland (40 euro);
  7. Frankrijk (37 euro);
  8. Rusland (33 euro);
  9. Portugal (32 euro);
  10. Duitsland (31 euro).

Voetbaltickets met stoelen naast elkaar

Wat veel mensen vergeten bij het boeken van voetbaltickets is dat de geboekte stoelen niet altijd stoelen zijn die naast elkaar zijn. Dit is vervelend als je met meerdere personen een wedstrijd bezoekt. De beste manier om dit te voorkomen is om op de website waar je je tickets boekt te kijken of er aangegeven staat dat je ‘zitplaatsgarantie’ hebt. Zitplaatsgarantie betekent dat de aanbieder bij het boeken van je tickets er rekening mee houdt dat je met je reisgenoten naast elkaar wilt zitten. Let wel op: hoe groter de groep, hoe moeilijker het is om deze garantie aan te bieden. Mocht het niet aangegeven staan op de website van de desbetreffende aanbieder, neem dan contact op met het bedrijf of de vereniging zelf om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt veilig bij VoetbalreizenXL je tickets kopen of een volledige voetbalreis boeken.

Verzorgde reizen inclusief voetbaltickets

Wil je naast een voetbalwedstrijd in het buitenland niets regelen? Dan zijn verzorgde voetbalreizen iets voor jou. Een verzorgde voetbalreis houdt in dat je voetbaltickets, de vliegreis en het hotel boekt bij een bedrijf. Dit ontneemt je alle zorgen en je kunt van A tot Z genieten van de voetbalervaring zonder dat je iets regelt.

Wel handig om te weten is dat je voor verzorgde voetbalreizen vaak meer betaalt dan dat je jouw verblijf en ticket zelf regelt. Het ligt er ook aan hoe luxe je wilt overnachten en wanneer je vliegt. Over het algemeen betaal je ook geld voor de service die de bedrijven leveren om jouw perfecte voetbalreis samen te stellen. Het voordeel is dan dus wel dat je alleen je koffers pakt en op reis gaat.

Voetbaltickets en aanbieders

Er zijn een flink aantal goede bedrijven waar jij je voetbaltickets kunt kopen, maar ook een hoop bedrijven die puur geld willen verdienen en té hoge bedragen vragen. Op internet zijn een flink aantal lijsten te vinden waar websites genoemd staan die niet te vertrouwen zijn. Kijk voordat je gaat boeken altijd even of deze websites op de lijsten staan. Als je twijfelt over de betrouwbaarheid van een aanbieder, kijk dan goed op internet naar de reviews van dit bedrijf. Een duurdere maar wel betrouwbare manier voor het kopen van tickets is om te kijken op de officiële website van de desbetreffende voetbalclub.