Club

Vilaverdense Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Vila Verde

Programma Vilaverdense Vrouwen

Bekijk hier de duels van Vilaverdense Vrouwen die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Vilaverdense Vrouwen in de Liga BPI. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Vilaverdense Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Vilaverdense Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Vilaverdense Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Vilaverdense Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Vilaverdense

De damesvoetbalclub Vilaverdense FC komt uit Vila Verde in het gebied Braga. Vilaverdense Futebol Clube Feminino is onderdeel van de mannenclub. Het eerste mannenelftal speelt overigens op het vierde niveau, terwijl de vrouwenploeg uitkomt op het hoogste Portugese voetbalniveau. De club werd opgericht in 1953 en komt doorgaans uit op het hoogste niveau.

Algemene informatie

Vilaverdense Futebol Clube Feminino speelt al haar thuiswedstrijden in het Campo do Reguengo in Vila Verde, wat plaats biedt aan enkele duizenden toeschouwers. Een van de beste prestaties van Vilaverdense FC werd geboekt in het seizoen 2015/2016, want toen eindigde de damesclub op de zesde plaats in de competitie.