Club

Vilafranquense

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Vila Franca de Xir

Programma Vilafranquense

Check hier alle wedstrijden van Vilafranquense die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Vilafranquense. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Vilafranquense actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Vilafranquense

Elke wedstrijduitslag van Vilafranquense vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Vilafranquense selectie

Alles over Vilafranquense

De voetbalclub U.D. Vilafranquense komt uit de Portugese stad Vila Franca de Xira, een district nabij Lissabon. De volledige naam van de club is ‘União Desportiva Vilafranquense’. De bijnaam van het eerste team is ‘Piranhas do Tejo’. U.D. Vilafranquense werd opgericht op 12 april 1957 en speelt al zijn thuiswedstrijden in het Campo do Cevadeiro. Het kleine stadion biedt plaats aan 2500 toeschouwers.

Bekeravontuur in 2016/2017

In het seizoen 2016/2017 mocht U.D. Vilafranquense deelnemen aan het Portugese bekertoernooi. De club wist G.S. Loures, Vilaverdense F.C. en G.D. Vitória de Sernache te verslaan. In de vierde ronde werd het grote F.C. Pacos de Ferreira met 1-0 verslagen door een doelpunt van Marocas. In de achtste finales werd er met 1-0 verloren van Vitória S.C. Desondanks wist U.D. Vilafranquense een goede indruk achter te laten in het bekertoernooi.

Promotie in 2019

U.D. Vilafranquense bleef de stijgende lijn voortzetten. De club eindigde op de tweede plaats in de Campeonato de Portugal, het derde niveau van het land. In de play-offs kreeg de ploeg alsnog de kans om de titel te pakken. In de eerste ronde werd Lusitania F.C. verslagen.  U.D. Vilafranquense won in de halve finale na strafschoppen van Leira, waardoor promotie naar het tweede niveau een feit was. In de finale van de competitie ging de ploeg na strafschoppen onderuit tegen Casa Pia A.C.