Club

Stade de Reims Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Reims

Programma Stade de Reims Vrouwen

Check hier alle wedstrijden van Stade de Reims Vrouwen die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Stade de Reims Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Stade de Reims Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Stade de Reims Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Stade de Reims Vrouwen zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken? Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Stade de Reims Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Stade de Reims

De damesvoetbalclub Reims Football Féminin komt uit de gelijknamige Franse stad. De damesafdeling werd in 1968 opgericht onder de naam ‘FCF Reims’. Twee jaar later werd de ploeg onderdeel van Stade de Reims. In 1974 maakte Reims Football Féminin haar debuut in de Division 1, het hoogste niveau van Frankrijk.

Topclub in de beginjaren

Reims Football Féminin bleek in de beginfase van de professionele competitie een groot succes. De club wist zich in de eerste jaren met de absolute top te meten. Tussen 1975 en 1982 won Reims Football Féminin vijfmaal op rij de landstitel. Daarna zakte het team weg en speelde het lange tijd in de lagere divisies.

Daphne Monge bij Stade de Reims (vrouwen)

Een van de bekendste speelsters bij Reims Football Féminin is Daphne Melissa Herrera Monge. De speelster werd op 10 oktober 1996 geboren in Costa Rica. De aanvalster begon haar carrière bij AD Moravia en maakte vervolgens de overstap naar het Amerikaanse FC Indiana. In het seizoen 2017/2018 kwam Monge uit voor Independiente Santa Fe uit Colombia. Sinds de zomer van 2018 staat Monge onder contract bij Stade de Reims (vrouwen) in Frankrijk. De voetbalster is een vaste waarde in de nationale selectie van Costa Rica.

Phallon Tullis-Joyce bij Reims Football Féminin

Een van de grootste talenten in de selectie van Reims Football Féminin is Phallon Tullis-Joyce. De Amerikaanse werd op 19 oktober 1996 geboren. De doelvrouw speelt sinds begin 2019 voor Reims Football Féminin. Tullis-Joyce doorliep de jeugdopleiding van de Miami Hurricanes. De keepster speelde diverse wedstrijden voor de nationale jeugdploegen van de Verenigde Staten en kan gezien worden als één van de grootste Amerikaanse talenten van dit moment.