Club

Sporting de Huelva Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Huelva

Programma Sporting de Huelva Vrouwen

Bekijk hier de duels van Sporting de Huelva Vrouwen welke op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Sporting de Huelva Vrouwen. Ook zie je de stand in toernooien en andere competities, waarin Sporting de Huelva Vrouwen actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Sporting de Huelva Vrouwen

Alle uitslagen van Sporting de Huelva Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Sporting de Huelva Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Sporting de Huelva

De vrouwenvoetbalclub Sporting Club de Huelva komt uit de gelijknamige Spaanse stad in Andalusië. De vrouwenafdeling werd in 2004 opgericht. De ploeg speelt haar wedstrijden in het Estadio Nuevo Colombino, wat plaats biedt aan meer dan 21.000 toeschouwers.

Prestaties

Sporting Club de Huelva promoveerde in het seizoen 2005/2006 naar het hoogste voetbalniveau. De damesploeg wist de titel te veroveren op het tweede niveau. Sinds de zomer van 2006 speelt de club in de Primera División, het degradeerde geen enkele keer. In 2012, 2014, 2015 en 2016 eindigde Sporting de Huelva op de 8e plaats. In de Copa de la Reina was de damesclub éénmaal succesvol. In het seizoen 2014/2015 veroverde Sporting Club de Huelva de nationale beker door in de finale met 2-1 te winnen van Valencia CF. In 2010, 2014 en 2016 bereikte de damesploeg de kwartfinale van de Copa de la Reina.