Club

Soyaux Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Locatie:
Morsang-sur-Orge

Programma Soyaux Vrouwen

Bekijk hier de duels van Soyaux Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Soyaux Vrouwen in de 1e Franse Divisie. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Soyaux Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Soyaux Vrouwen

Iedere wedstrijduitslag van Soyaux Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Soyaux Vrouwen selectie

De vrouwenvoetbalclub ASJ Soyaux werd opgericht in 1968. De damesclub speelt haar wedstrijden in de Division 1 Féminine, het hoogste niveau van Frankrijk. In 2013 debuteerde ASJ Soyaux op het hoogste niveau. De club uit de Franse stad Soyaux speelde tussen 1968 en 2010 constant in de Division 1, maar degradeerde in 2010 naar de Division 2 Féminine. In 1968 werd de damesvoetbalclub opgericht onder de naam ‘AS Soyaux’. In 1982 veranderde de naam in ‘Association Sportive Jeunesse de Soyaux-Charente.

Algemene informatie over ASJ Soyaux (vrouwen)

De damesvoetbalclub ASJ Soyaux bestaat al sinds 1968 en debuteerde in datzelfde jaar in de Division 1. Alle thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in een tweetal stadions, namelijk het Stade Lebon en het Stade Léo Lagrange. De huidige president van ASJ Soyaux is de Fransman Denis Bodi, terwijl de trainer van de damesploeg de Fransman Jean Paredes is. In het seizoen 2018/2019 eindigde ASJ Soyaux op de 6e plaats in de Division 1. In 1984 won de club haar enige prijs, namelijk de titel in de D1 Féminine.

Anissa Lahmari bij ASJ Soyaux

De talentvolle Anissa Lahmari is één van de beste speelster in de huidige selectie van ASJ Soyaux. De middenveldster werd op 17 februari 1997 geboren en speelt sinds de zomer van 2019 voor ASJ Soyaux. Lahmari doorliep de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en speelde daar 17 wedstrijden in het eerste dameselftal. Lahmari werd diverse seizoenen uitgeleend, onder andere aan Reading en Paris FC. Na een succesvolle huurperiode bij ASJ Soyaux verkoos de middenveldster om bij de club te blijven spelen. Lahmari is een vaste waarde in het beloftenelftal van de Frankrijk.