Club

Rodez AF

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Frankrijk
Competitie:
Locatie:
Rodez

Programma Rodez AF

Check hier alle wedstrijden van Rodez AF die op het programma staan. Je kunt per competitie direct zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander is. Wil je meer weten over een wedstrijd? Check dan de wedstrijdpagina door op de betreffende wedstrijd te klikken.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Rodez AF in de Ligue 2. Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, het totaal aantal punten en het doelsaldo.

Uitslag Rodez AF

Iedere wedstrijduitslag van Rodez AF vind je hieronder. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Rodez AF selectie

Alles over Rodez

De voetbalclub Rodez werd opgericht in 1929 en komt uit de gelijknamige stad Rodez. De ploeg speelt zijn thuiswedstrijden in het Stade Paul Lignon en speelt momenteel in de Ligue 2. Sinds 1993 beschikt de club ook over een vrouwenelftal dat ook wel bekend staat als ‘The Rafettes’. De vrouwen van Rodez AF spelen momenteel op het hoogste niveau in Frankrijk. Het eerste mannenelftal promoveerde in 2019 na 26 jaar weer naar de Ligue 2.

Prijzenkast van Rodez AF

De Franse club Rodez AF won in 1988, 1990 en in 2019 de titel in de Championnat National. In 2007 won de club de Championnat de France Amateur en in 2004 de Championnat France Amateur 2. In 1984 werd de titel gewonnen op het vierde niveau. In 1956, 1969 en 1982 won Rodez AF de Division d’Honneur.

International Amiran Sanaia

Rodez Aveyron Football is weliswaar een relatief onbekende Franse voetbalclub, er speelt momenteel wel een international bij de club. In de zomer van 2017 contracteerde Rodez AF namelijk Amiran Sanaia. De Georgiër maakte in 2007 zijn debuut voor het Georgische voetbalelftal in het duel tegen Qatar. Sanaia heeft al meer dan 60 wedstrijden voor Rodez AF gespeeld. De voetballer kwam in het verleden ook uit voor Le Mans, Bastia, Paris FC, Les Herbiers en FC Zestafoni.