Club

Real Betis Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Locatie:
Sevilla

Programma Real Betis Vrouwen

Bekijk hier de duels van Real Betis Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Real Betis Vrouwen. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities, waarin Real Betis Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Real Betis Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Real Betis Vrouwen zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Real Betis Vrouwen selectie

Socials
@realbetisfem
Posts
Volgers
Volgend

Alles over het vrouwenelftal van Real Betis

De vrouwenvoetbalclub Real Betis Balompié Féminas komt uit de stad Sevilla. De ploeg speelt haar wedstrijden in de Primera División. Alle thuiswedstrijden van Real Betis Balompié Féminas worden gespeeld in het Ciudad Deportiva Luis del Sol. De ploeg werd opgericht in 2011 in samenwerking met de vrouwenvoetbalclub Azahar CF.

Promotie naar de Primera División

In het eerste seizoen wist Real Betis Balompié Féminas geen rol van betekenis te spelen in de Segunda División. De prestaties werden wel beter. In de zomer van 2016 promoveerde de vrouwenploeg ook dan ook naar de Primera División, het hoogste damesniveau van Spanje.