Club

Penafiel

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Locatie:
Penafiel

Programma Penafiel

Bekijk hier de duels van Penafiel die op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Penafiel. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Penafiel actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Penafiel

Elke wedstrijduitslag van Penafiel zie je in dit schema. Wij bieden je hier iedere uitslag in de competitie, beker en andere toernooien. Benieuwd naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Penafiel selectie

Alles over FC Penafiel

De Portugese voetbalclub FC Penafiel komt uit de gelijknamige stad. De club werd opgericht in februari 1951. In het seizoen 1980/1981 debuteerde de ploeg voor de eerste keer op het hoogste niveau. In het seizoen 2007/2008 degradeerde FC Penafiel zelfs naar het derde niveau van het land.

Algemene informatie

De volledige naam van de club is ‘Futebol Clube de Penafiel’. De ploeg kent een drietal bijnamen, namelijk Rubro-Negros, Penafidelenses en Durienses. De voetbalclub werd in 1951 opgericht en speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio Municipal 25 de Abril in de stad Penafiel. Het stadion biedt plaats aan meer dan 6000 toeschouwers.

Estádio Municipal 25 de Abril

Het Estádio Municipal 25 de Abril is een multifunctioneel stadion in de Portugese stad Penafiel, waar FC Penafiel al zijn thuiswedstrijden speelt. Het stadion werd gebouwd in 1930 en opende vier jaar later. De eerste wedstrijd in het stadion werd gespeeld tussen FC Penafiel en Penafidelense, destijds kende het stadion nog de naam ‘Campo das Leiras’. In 2000 onderging het Estádio Municipal 25 de Abril een grondige verbouwing.