Club

Ovarense Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Portugal
Competitie:
Locatie:
Ovar

Programma Ovarense Vrouwen

Bekijk hier de duels van Ovarense Vrouwen die dit seizoen op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Ovarense Vrouwen in de Liga BPI. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Ovarense Vrouwen actief is (geweest). Je ziet direct het aantal gespeelde wedstrijden, puntenaantal en doelsaldo.

Uitslag Ovarense Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Ovarense Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Ovarense Vrouwen selectie

Alles over het dameselftal van Ovarense

De vrouwenvoetbalclub A.D. Ovarense komt uit de gelijknamige Portugese stad. De ploeg speelt haar wedstrijden in het Estádio Marquis Silva, dat plaats biedt aan ruim 3200 toeschouwers. Dit stadion is ook de thuishaven van de herenploeg van Ovarense. Het dameselftal komt grotendeels uit op het hoogste niveau van Portugal, de Campeonato Nacional Feminino, ookwel de Liga BPI genoemd.

Algemene informatie

De volledige naam van de voetbalclub is Associação Desportiva Ovarense. De damesploeg maakt onderdeel uit van de professionele sportclub. Het mannenelftal van A.D. Ovarense werd al opgericht in 1921, terwijl de vrouwenploeg pas sinds enkele jaren een rol betekenis speelt op het hoogste niveau. De mannenploeg speelt op een laag professioneel niveau, nadat het enkele zware financiële klappen moest incasseren.