Club

Orobica Vrouwen

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Italië
Competitie:
Serie B Women
Locatie:
Zanica

Programma Orobica Vrouwen

Bekijk hier de duels van Orobica Vrouwen welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie over een wedstrijd. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Zie in de tabel hieronder de actuele stand van Orobica Vrouwen. Je kunt ook een kijkje nemen naar de stand in toernooien en andere competities waarin Orobica Vrouwen actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Orobica Vrouwen

Elke wedstrijduitslag van Orobica Vrouwen vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Wil je de wedstrijdstatistieken bekijken?Klik dan op de gewenste wedstrijd en bekijk op die pagina onder andere het aantal schoten op doel en corners.

Orobica Vrouwen selectie

Alles over het vrouwenelftal van Orobica

De damesvoetbalclub ASD Orobica Calcio Bergamo speelt haar wedstrijden in de Serie A, het hoogste voetbalniveau van Italië. De amateurvereniging kwam in het seizoen 2019/2020 voor de derde keer in haar bestaan uit op het hoogste niveau. ASD Orobica won in de seizoenen 2013/2014 en 2017/2018 de titel in de Serie B. ASD Orobica speelt haar thuiswedstrijden in het Centro Sportivo Facchetti, wat plaats biedt aan ruim 2800 toeschouwers. De damesclub werd opgericht in 2004 en de huidige trainster van de eerste ploeg is de Italiaanse Marianna Marini.

Degradatie in 2019

In het seizoen 2018/2019 speelde ASD Orobica (vrouwen) in de Serie A. De club kende een teleurstellend seizoen en eindigde op de laatste plaats met vijf punten. Het gehele seizoen stond ASD Orobica op de laatste plaats. Er werd alleen een thuiswedstrijd gewonnen tegen Verona. Degradatie kon niet worden voorkomen, maar hulp kwam uit een onverwachte hoek. Enkele clubs uit de Serie A kondigde aan afstand te willen doen van hun proflicentie. ASD Orobica en Pink Sport Time mochten hierdoor beide opnieuw deelnemen aan de Serie A voor vrouwenclubs.